Arama

5 Yaşında Kur'an'ı Hatim Etti

9 yıl önce

Minik Zeynep henüz 5 yaşında olmasına rağmen 4 ay gibi kısa sürede Kur'an ı Kerimi hatim etti.

5 Yaşında Kur'an'ı Hatim Etti
ad image
ad image

Elazığ'da yaşayan Hacıbekiroğlu ailesinin 5 yaşında ki minik kızı Zeynep Hacıbekiroğlu, 4 ayda Kur'an ı Kerimi hatim ederek büyük bir başarıya imza attı. Henüz 5 yaşında olmasına rağmen Kur'an ı Kerim öğrenme arzusu ile ailesi tarafından eğitim almak üzere özel bir kuran kursuna gönderilen minik Zeynep, burada kısa sürede Kur'an okumayı öğrenerek 4 ay gibi bir kısa bir süre içerisinde ise Kur'an-ı kerimi hatim etti. Gittiği kursta öğretmenleri ve arkadaşları ile güzel bir uyum sağladığını dile getiren minik Zeynep'in babası Hamza Hacıbekiroğlu ise, kızının küçük yaşta Kuran öğrenme arzusunu sevinçle karşılayarak kursa gönderdiklerini, kızları Zeynep'in her gün kurstan sonra eve geldiğinde dahi eline Kuran alarak okuduğunu ve 4 ay gibi kısa bir sürede hatim ettiğini belirterek, "Bir baba olarak çok gurur duydum. Kızımın Kur'an aşkı beni çok duygulandırdı. İnşallah hafız olmayı da Cenabı Hak nasip eder" dedi.

 

Minik Zeynep hatim sonrası ailesi tarafından pasta ile ödüllendirilirken, pastanın üzerine yazılan "Hafız olur inşallah" yazısı ise dikkat çekti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image