Arama

Apple cihazlarını kullanılamaz hale getiren açık

8 yıl önce

HABER MRK - Apple cihazlarını tamamen kullanılamaz hale getiren bir açık tespit edildi.

Apple cihazlarını kullanılamaz hale getiren açık
ad image
ad image

HABER MRK - Apple cihazlarını tamamen kullanılamaz hale getiren bir açık tespit edildi.

 

Apple cihazlarını tamamen kullanılamaz hale getiren bir açık tespit edildi. Bir kullanıcı tarafından fark edilen bu açık, iPhone 5S, iPad Mini 3,iPad Air veya daha güncel iOS cihazlarını etkilediği ortaya çıktı.

Konuyla ilgili Apple yöneticilerinden Lawrence Finch tarafından Apple resmi web sitesinden yapılan açıklamada, iOS cihazlarını tamamen kullanılamaz hale getiren, geçmişe dönük tarih işleviyle alakalı bir açık olduğu doğrulandı.

Açık belli, nedeni ise belli değil

Eski cihazların bu sorundan etkilenmediği belirtilen açıklamada, cihaz saatinin Mayıs 1970 öncesine ayarlanıp yeniden başlatmaya çalışıldığı anda cihazın bir daha kullanılamaz hale geldiği ve böyle bir durumda cihaza iTunes üzerinden de müdahale edilemediği belirtildi.

Açıklamanın devamında, “İlgili cihazınızı Mayıs 1970 öncesine almanız halinde iPhone veya iPod’unuz kullanılamaz hale gelebilir. Bu sorunun çözümü yeni güncelleme ile beraber çözülecektir.” denildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image