Arama

Basında Birlik Beraberliğin İlk Adımlarını Başarıyla Geçtik

9 yıl önce

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Topal, cemiyet binasında düzenlediği basın toplantısında “Basında birlik ve beraberliğin ilk adımlarını başarı ile geçtik.” Dedi.

Basında Birlik Beraberliğin İlk Adımlarını Başarıyla Geçtik
ad image
ad image

FHGC’ni 1988 yılında Elazığ merkez olmak üzere Malatya, Tunceli, Bingöl ve Muş illerini de kapsam alanına alacak bir şekilde bölge cemiyeti olarak kuran Başkan Topal, basın toplantısında daha sonra şunları dile getirdi:

 

“Kurucusu ve ilk Başkanı olduğum cemiyete 2013 yılında çeyrek asır sonra olağanüstü kongreyle bir yıllığına yeniden başkan seçildiğimde cemiyetimizin durumu iyi değildi. Cemiyet kısmen adeta terk edilmiş, sahipsiz bırakılmış, adı sanı unutulma noktasına gelmişti.

 

Bu kritik dönemde cemiyetimizin yaptığı tüm faaliyet ve basın toplantılarına şehrimizin yazılı ve görsel medyası büyük ilgi gösterdi. Böylece cemiyetimizin varlığı yeniden gündeme geldi. Bu vesile ile Elazığ’ımızın yerel gazetelerine, televizyonlarına, radyolarına ve ulusal gazetelerimizin yereldeki mensupları ile TRT’ye çok teşekkür ediyorum.

 

Bizlerden desteklerini esirgemeyen Elazığ Valisi sayın Ömer Faruk Koçak ile Elazığ Belediye Başkanı sayın Mücahit Yanılmaz ve ETSO Başkanı Ali Şekerdağ beylere çok teşekkür ediyorum.

 

Cumartesi günü cemiyetimiz olağan kongresini İstasyon Caddesindeki Orijin Resturantta saat: 11.00’de kahvaltılı olarak  gerçekleştirecektir. Geride bıraktığımız son bir yıl içindeki samimi ve sıcak yaklaşımlarımızla cemiyetimizin üyelerinin büyük çoğunluğunu bir araya getirdik. Basında birlik ve beraberliğin ilk adımlarını başarıyla atmış olduk. Yapacağımız genel kurulda yönetime yeni arkadaşlarımızın da gelmelerinin önünü açtık. Cemiyetimizin yeni yönetiminde iki bayan arkadaşımızda yer alacaktır. Bu uygulamamız cemiyetimiz tarihinde bir ilk olacaktır. Cemiyetimizin bu birlik ve beraberliği çığ gibi büyüyecek tüm meslektaşlarımızı kucaklayacaktır.

 

Genel Kurula birlik ve beraberlik içerinde tek yürek ve tek yumruk olarak benim yeni listemle gidiyoruz. Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulunun Elazığ’ımıza ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu arada bir yıl boyunca birlikte görev yaptığımız eski yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti gelecekte mesleki alanda şehrimizin ve bölgemizin sönmeyen meşalesi olacaktır.”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image