Arama

Başkan Mitat Ulaş'dan KOSGEB'e Hayırlı Olsun Ziyareti

8 yıl önce

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Elazığ Hizmet Merkezi Müdürlüğüne atanan Mehmet Cüreoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Mitat Ulaş'dan KOSGEB'e Hayırlı Olsun Ziyareti
ad image
ad image

 Ziyarette açıklamalarda bulunan Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş KOSGEB İl Müdürlüğüne atanan Mehmet Cüreoğlu’na hayırlı olsun dileklerini sunarak açıklamasına şu şekilde devam etti: “Esnaflarımıza hizmet  için çok önemli bir kuruma işinde uzman bir kişinin atanmasını bizleri çok mutlu etti. Tuhafiyeciler Esnaf Odası ve KOSGEB işbirliğinde 2015 yılında 1 etap 'Uygulamalı Girişimcilik kurslarının da 90 kişiye eğitim vererek sertifikalarını verdik ve çoğu vatandaşımız esnaflığına başladı. KOSGEB müdürlüğümüzle yaptığımız işbirliğiyle “2 etap uygulamalı girişimcilik” kurslarımıza da başladık. İnşallah 2 etap da ise 120 esnaf kardeşimize de eğitimlerden sonra sertifikalarını vererek onlarda esnaflığa başlayacaklar. Vatandaşlarımızın esnaflığa başlaması bizleri çok mutlu ediyor. KOSGEB İl Müdürlüğüne atanan Mehmet Cüreoğlu’na görevinde başarılar diliyorum inşallah Elazığ’ımıza çok güzel hizmetler yapacaktır.

                

KOSGEB İl Müdürü Mehmet Cüreoğlu da ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduğunu ve ziyaret dolayısıyla Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş teşekkür ederek her zaman Elazığ’ın faydasına olacak çalışmaların içinde olacağını söyledi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image