Arama

Başkan Uysal İTaksi'nin Startını Verdi

6 yıl önce

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul genelinde sarı taksilerde uygulamaya başlanan İTaksi’nin startını verdi. Başkan Uysal’ın İTaksi uygulamasını kullanmasıyla birlikte bir süredir test aşamasında olan uygulama tüm İstanbullulara hizmet vermeye başladı.

Başkan Uysal İTaksi'nin Startını Verdi
ad image
ad image

 

İstanbul Sarıyer'de lüks araç kazasını görgü tanıkları Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz'ın olduğu iddia edildi. Olayda Galatasaraylı Selçuk İnan ve Akhisarsporlu Olcan Adın'ın olay yerine gederek Burak Yılmaz'ı aldıkları öğrenildi.

Sarıyer’de sürücüsünün kontrolünden çıkan lüks araç taklalar atarak park halindeki cipe çarptı. Polis, kaza yerinde sürücüyü bulamadı. Sürücünün olay sonrası otomobili bırakarak kayıplara karıştığı öne sürüldü. Görgü tanıkları kazayı yapan kişinin Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz olduğunu iddia etti. Burak Yılmaz’ın dün gündüz oynanan Kasımpaşa maçından sonra takımla birlikte Trabzon’a dönmediği özel işleri için İstanbul’da kaldığı öğrenildi.

Kaza, 05.00 sıralarında Sarıyer’de meydana geldi. Lüks spor otomobil, ismi henüz belirlenemeyen sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç taklalar atarak yolun bitişiğindeki alanda park halinde bulunan cipe çarptı.

Kazayı yara almadan atlattığı sanılan sürücü, iddiaya göre dakikalar sonra olay yerine gelen başka bir araca binip bölgeden uzaklaştı.

“BURAK YILMAZ’I ALDILAR GÖTÜRDÜLER”

Kazanın görgü tanığı Ahmet Güler, “Araç buradan geldi. Baktım araba takla atarak bariyerleri aştı. Cipe çarptı, ters döndü. İçindekinin Burak olduğunu da bilmiyordum. Koştum zaten kapıyı açtım çıktı. Ambulans ister misiniz ? diye sordum. ‘Yok’ dedi. Burak Yılmaz’dı. Daha sonra siyah bir minibüs geldi. Galiba Selçuk İnan’la, Olcan Adın da geldiler. Burak’ı aldılar, götürdüler. Durumu iyiydi. Herhangi bir şeyi yoktu. Selçuk İnan’la birlikte bindi, minibüse gitti. Ben o sırada karşı yoldaydım” dedi.

Kaynak : boxerdergisi

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image