Arama

Başkan Yanılmaz, 153 Beyaz Masada Sorunları Bizzat Dinledi

9 yıl önce

“Görev yaptığımız süre içerisinde farklı bir belediyecilik çalışması uygulayacağız” diyen ve özellikle vatandaşların sorunlarını süratli bir şekilde çözüme kavuşturmak adına Sorun Takip Sistemini hayata geçiren Mücahit Yanılmaz başkanlığındaki Elazığ Belediyesi’nde, bu kez 153 Beyaz Masa servisinde vatandaşların sorunlarını Başkan Yanılmaz bizzat dinledi.

Başkan Yanılmaz, 153 Beyaz Masada Sorunları Bizzat Dinledi
ad image
ad image

Daha önce 153 Beyaz Masa servisinde köklü değişiklikler yapan ve buradaki telefon hat sayısı ile personel sayısını artırıp 8 saat mesai sistemi yerine 24 saat mesai kavramını hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yine beyaz masa sorun takip sistemini de uygulamaya koymuştu. Hafta sonu olmasına karşın yoğun bir şekilde çalışmalarını devam ettiren Başkan Yanılmaz, Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren 153 Beyaz Masa Servisine gelerek burada personellerle birlikte vatandaşlardan gelen telefonlara baktı.

 

Doğukent Mahallesi’nden arayan bir vatandaşın şikâyetiyle ilgili bilgiler alan Başkan Yanılmaz, kısa bir süre sonra tekrar aynı vatandaşı arayarak, şikâyetin nedeni olan su kesintisinin bir su patlağından kaynakladığını ve ekiplerin çalışmasını tamamlamasıyla birlikte saat 15.00 itibarıyla bu noktaya su vermeye başlayacaklarını kaydetti.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image