Arama

Başkan Yanılmaz, Küçük Dokunuşlarla, Trafik Sorununu Aşacağız

8 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ahmet Aytar Meydanı'nda başlatılan kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde denetledi.

Başkan Yanılmaz, Küçük Dokunuşlarla, Trafik Sorununu Aşacağız
ad image
ad image

Elazığ Belediyesi'nin kent merkezinde yaşanan trafik yoğunluğunu gidermek amacıyla başlattığı çalışmalar doğrultusunda, geçtiğimiz günlerde Ahmet Aytar Meydan Kavşağı kaldırılarak, yeni bir düzenleme çalışması başlatıldı. Devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yanılmaz, Elazığ'da ciddi anlamda trafik sorunu olmadığına dikkat çekerek, "Elazığ'daki araç sayısı ile cadde ve sokak sayıları dikkate alındığında trafiğin bu kadar sorun oluşturmaması gerekir. Problem sayılarla ilgili değil düzenlemelerle ilgilidir. Küçük dokunuşlarla merkezdeki trafik sorununu aşacağız" dedi.

 

Yeni düzenlemeye ilişkin vatandaşların görüşlerini de alan Başkan Yanılmaz, vatandaşlardan düzenlemeye ilişkin memnuniyet verici tepkiler aldı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image