Arama

Başkan Yanılmaz’dan Çelik'e Hayırlı Olsun Ziyareti

9 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin geçtiğimiz gün yapılan genel kurulu sonrası, güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçilen Fikret Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Yanılmaz’dan Çelik'e Hayırlı Olsun Ziyareti
ad image
ad image

Ziyarette ilk olarak söz alan Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Elazığ Şubesi Başkanı Fikret Çelik, “Pazar günü kongrelerini yaptıklarını” ifade ederek “kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.” Çelik, değerlendirmesinde “Başkanımız görüşmemizde esnafları unutmayacağını söyledi, bizlerde kendisine destek olacağımızı buradan ifade etmek istiyoruz.İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Elazığ’ı kalkındıracağız” şeklinde konuştu.

 

Çelik’in ardından bir açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da  “Esnaf Kredi ve Kefalet KooperatifiElazığ Şubesi genel kurulunun hayırlı olmasını diliyor, Başkanımızı tebrik ediyorum ve yönetimi kuruluna da çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Esnafımız bizim için olmazsa olmazımızdır. Bir şehrin gücü esnafımızın gücüne bağlıdır.  Onların güçlerinin artması için bizler elimizden geleni yapacağız. Buraya geliş amacımız hem genel kurul sonrası hayırlı olsun demek, hem de önümüzdeki süreçte birlikte yapacağımız çalışmaların alt yapısını oluşturmak. Biz hep birlikte bir gücüz ve bu şehri daha kalkınmış ve daha gelişmiş bir hale getirmek için hep birlikte çalışacağız.” Dedi.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image