Arama

BAŞKAN YANILMAZ’DAN ÇİMENTO FABRİKASI AÇIKLAMASI

6 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, son günlerde oldukça tartışılan Elazığ Çimento Fabrikası ile ilgili bir açıklama yaptı.

BAŞKAN YANILMAZ’DAN ÇİMENTO FABRİKASI AÇIKLAMASI
ad image
ad image

Beslenme alışkanlığı insanların yaşam tarzları ile aynı orantıdadır. Bu bakımdan hızlı ve tempolu bir yaşam, beslenmenin de ciddi anlamda etkilenmesine neden olur. Besin takviyesi almak, açıkların kapatılması konusunda doğru bir seçenek olabilir. Ancak besin takviyesi kilo aldırır mı konusu, birçok kullanıcı için kafa karıştıran bir durumdur. Ancak bilinmesi gereken konu, içeriğinde sadece vitamin barındıran ürünlerin kiloya olumlu ya da olumsuz bir etkisinin olmamasıdır. Pharmaton vitamin takviyeleri bu açıdan bakıldığında doğru bir üründür. İçeriğinde ciddi anlamda kalori bulunmadığı için sadece vitamin takviyesi yapar. Kilo almak için besin takviyeleri alanlar ise sadece protein ve kalori yüklü olan ürünleri kullanırlar.

Bu farklı ürünlerin doğru anlaşılmaması besin takviyesi kilo aldırır mı konusunu da gündeme getirir. Vitaminler bedene destek veren ürünler iken, kilo aldıran besin takviyeleri ise farklı içerikler barındırır. Bazı insanlar kilo vermek için çaba harcarken, bazıları kilo almak adına bazı takviyeler arayabilirler. Bunun için kilo almak için ek besinler alabilir, kilo almalarını daha hızlı bir hale getirebilirler. Vitamin ile bu besinler arasında içerik olarak ciddi farklar görünüz. Sık sorulardan olan besin takviyesi kilo aldırır mı sorusu da bu neden ile karşımıza çıkar. İçeriklerin farklı olması nedeni ile kullanım alanları da farklıdır. Doğru sonucu alabileceğiniz besin takviyesi markaları konusunda detayları ilgili sitede bulabilirsiniz.

Yenilikçi bir şekilde hazırlanan yeni takviyeler, yoğun Ar-Ge çalışmaları ile elde edilmişlerdir. Bu bakımdan içeriklerde protein yerine vitamin yoğunluğu olan ürünler tercih edilmelidir. Kullanıcıların besin takviyesi kilo aldırır mı ya da kilo almak için besin takviyesi kullanmalı mı soruları netlikle cevaplanabilmektedir. Vitamin ya da yüksek dozda besleyici olan içerikler konusunda bilinçli olmak önemlidir. Piyasada yer alan gıda takviyesi ürünler hakkında daha detaylı bilgileri edinmeli ya da doktor tavsiyesi üzerine kullanımlarına karar verilmelidir. Vitamin olarak alınan ürünler daha az zarar verebilecek iken, takviyeler konusu daha özel bir duruma neden olabilir. Bu neden ile besin takviyesi kilo aldırır mı konusunu en net şekilde sağlıkçılardan ya da üreticiden alınan bilgiler ile sağlamak gerekecektir.

 

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image