Arama

Brezilya'yı İngiltere cezaevlerinden kaçan tutsaklar için sorumlu tuttular

7 yıl önce

RADYO ev sahibi Iain Dale, İşçi Partisi Genel Sekreteri Catherine West'i Brexit'in hapishaneden kaçtıktan sonra öldürdüğünü söyledi.

Brezilya'yı İngiltere cezaevlerinden kaçan tutsaklar için sorumlu tuttular
ad image
ad image

 

Gölge Dışişleri Bakanı, AB tartışmalarıyla hükümetin gündelik işlere (İngiltere cezaevleri dahil) dikkatini dağıttığını ileri sürdü.

LBC'ye çıkarken, 50 yaşındaki bir "Brexit karışıklığı" bakanların zihinlerinin "günlük işyerinde" olmamasına yol açtığını öne sürdü.

"Brexit'ten çok endişe ediyorlar, mahkumları hapishanede tutamıyoruz, hapishaneden kaçıyorlar" dedi.

Ancak Dale şöyle diyor: "Cidden, bunun Brexit ile ne ilgisi var?"

Hornsey ve Wood Green'in milletvekili, Hükümetin, ülkenin karşılaştığı önemli konulara odaklanmadığını ve sağlık sektörünü de içerdiğini doğruladı.

O, "Hükümetin gözünü topun üstünde tutmaması, bir hastanede çalıştıramamasıyla alakalı. 28 güven bugün özel önlemler alıyor, mutlak krizde zihinsel sağlık var.

"Yedi yıl sonra, bu bir karmakarışık ve karışıklıktır."

" Brexit ile hiçbir ilgisi yok  ," dedi Dale.

Geçtiğimiz ay,  BBC gizli bir muhabir hapishane krizini birinci elden tecrübe etti  - çünkü soruşturma için Northumberland'daki bir hapishanede çalışırken mahkûmlar tarafından tehdit edildi.

Gazeteci, kategori C hapishane HMP Northumberland'da iki ay geçirdi ve bir noktada tutuklu tarafından tehdit edildi.

Öte yandan, Avrupa yanlısı Avrupa yanlısı  kampanyacılar Perşembe günü  , Theresa  May'ı, Parlamento'ya final çıkış anlaşmasında "anlamlı" bir oy vermediği takdirde Brexit'teki yeni mahkeme savaşlarına sürüklemekle tehdit etti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image