Arama

Çeled Uşaglar Tiyatro Ekibinin Sinema Filmi İçin İvana Sert Müjdesi

6 yıl önce

Gaziantep'in en ünlü Tiyatro Gurubu olarak isminden sık sık söz ettiren "Çeled Uşaglar" yeni sinema filmi için İvana Sert kameraların karşısına geçiyor.

Çeled Uşaglar Tiyatro Ekibinin Sinema Filmi İçin İvana Sert Müjdesi
ad image
ad image

 

Fransa Ligi'nde PSG'nin dün kendi sahasında Troyes'i konuk ettiği ve  2-0 mağlup ettiği karşılaşmaya Neymar ile Cavani arasında gerçekleşen penaltı gerilimi damga vurdu.

CAVANI, TOPU NEYMAR'DAN ALDI

Troyes forması giyen kaleci Samassa'nın elinde bulunan topu penaltı atışını kullanmak için almaya gelen Neymar büyük bir şokla karşılaştı.

Penaltıyı kazandıran Cavani, Samassa'nın elinde bulunan topu alıp Neymar'a bir şeyler söyledi. Brezilyalı yıldız bu konuşmanın sonrasında sitemkar bir biçimde penaltı atışını Cavani'ye bıraktı.

PENALTIYI KAÇIRDI

Cavani 41.dakikada skor 0-0 iken kullandığı bu penaltı atışını gole çeviremedi. PSG maçı 73'te Neymar ve 90'da Cavani'nin attığı gollerle 2-0 kazandı. Cavani ile Neymar arasında daha önce Lyon maçında benzer bir penaltı tartışması yaşanmıştı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image