Arama

Doğu ve Güneydoğuda İnternet Neden Yok Neden Kesildi

7 yıl önce

Sosyal medyadaki paylaşımlara göre birçok ilde internet kesildi. Saat 11.30'dan beri yaşandığı öne sürülen internet erişimi neden gitti ve neden yavaşladı diye herkes merak içinde.

Doğu ve Güneydoğuda İnternet Neden Yok Neden Kesildi
ad image
ad image

İnternet bağlantı sorununun Türkiye'nin birçok ilinde öğlen saatlerinden bu yana yaşandığı belirtildi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki illerde yaşanan internet kesintisi sebebiyle bugün Türk Telekom İnternet Müşteri Hizmetleri servisi de yoğunluk yaşıyor.

Sosyal medya kullanıcıları internete giremedikleri için zor da olsa yaptıkları paylaşımlarda 'internet neden kesildi' sorusuna yanıt arıyorlar. Öte yandan bağlantı sorununun Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Van, Elazığ ve Adıyaman illerinde yaşandığı öne sürülüyor.

Kilis, Şanlıurfa ve Gaziantep illerinde ise cep telefonları için mobil internet sıkıntısı yaşandığı söyleniyor. Yaşanan sorunla ilgili henüz Türk Telekom'dan resmi bir açıklama yapılmadı. Sorunun Türkiye'deki internet kaynaklarının yurtdışı giriş ve çıkışlarında meydana gelen bir arıza nedeniyle olabileceği tahmin ediliyor.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image