Arama

Dün açılışı yapılmıştı! 3. Köprüde ilk gün trafiği

7 yıl önce

Dün açılışı yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ilk günden trafik yoğunluğu baş gösterdi. Köprüde kalan sürücüler yoğun trafiği sosyal medyadan paylaştı

Dün açılışı yapılmıştı! 3. Köprüde ilk gün trafiği
ad image
ad image
Fenerbahçe'den İtalya'nın Inter takımına transfer olan Caner Erkin'in teknik direktör değişikliği yüzünden kafası şu sıralar karışık. Tecrübeli futbolcunun menajeri; 'Caner'in durumu henüz net değil. Inter'de kalabilir de ayrılabilir de. Kariyerine İtalya ya da Avrupa'da devam etmek istiyor' açıklamasını yapmıştı.
Futbol hayatının yanı sıra Şükran Ovalı ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden de düşmeyen Caner'in İtalya, İspanya ve Türkiye'den gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenildi. Ovalı da bu anlamda sevgilisine tam destek veriyor.
 
Evlilik hazırlığı yapan çiftten Şükran Ovalı'nın sevgilisi Caner Erkin'e "Nereye gidersen git yanındayım" diyerek moral verdiği belirtildi. İtalya'nın Milano kentinde ev tutan aşıklar, Erkin'in başka bir ülkeye transfer olması halinde yeni ev arayışına girecek.
 
Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image