Arama

Eğitim İş'ten Kesik Bayrak Olayına Çok Sert Tepki

8 yıl önce

Eğitim İş Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Mantaş Şube Yönetim Kurulu Adına yaptığı açıklamada Çannakkale İmam Hatip Ortaokuluna 18 Mart'ta asılan kesik bayrak için çok sert tepki gösterdi. Mantaş, Her seferinde vatan-millet edebiyatı yapan sözde Asımın nesilleri, Mehmet Akif Ersoy’un ve Çanakkale’de bu vatan uğruna hayatını kaybeden aziz şehitlerin kemiklerini sızlatmıştır, dedi.

Eğitim İş'ten Kesik Bayrak Olayına Çok Sert Tepki
ad image
ad image

Eğitim İş Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Mantaş Şube Yönetim Kurulu Adına yaptığı açıklamada Çannakkale İmam Hatip Ortaokuluna 18 Mart'ta asılan kesik bayrak için çok sert tepki gösterdi. Mantaş, Her seferinde vatan-millet edebiyatı yapan sözde Asımın nesilleri, Mehmet Akif Ersoy’un ve Çanakkale’de bu vatan uğruna hayatını kaybeden aziz şehitlerin kemiklerini sızlatmıştır, dedi. 

Ahmet Mantaş açıklamasında şunları kaydetti:

18 Mart 2016 tarihinde Çanakkale Zaferi’nin 101. Yılında Çanakkale İmam Hatip Ortaokulu duvarına öyle bir bayrak asıldı ki; tam bir skandal.

Bu bayrak öncelikle ne amaçla kesilmiştir. Bu bayrağın okul duvarına aslıması talimatını kim vermiştir.

Resmi bayram ve kutlamalarda, kamu kurumlarına asılacak bayrakların standartları bellidir. Ayrıca bayrak kanunu açık ve nettir.
Her defasında ‘’Asımın Nesli’’ olmakla övünen imam hatip ve çevresi, kesilmiş bir bayrağı ne amaçla ve hangi niyetle asmışlardır.
Asımın neslinin bayrağına verdiği önem ortadadır.

Çanakkale İmam Hatip Ortaokulu binasına kesilerek asılan bayrak okul yönetiminin işini ne kadar özenli ve ciddiyetle yaptığının göstergesidir.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş bu duruma sessiz kalacaktır. Ama Çanakkale Valisi Sayın Hamza Erkal bu duruma sessiz kalamaz.

Okul yönetiminden bu rezaletinin hesabı sorulmalıdır.

Neredeyse bütün gün asılı duran kesilmiş bayrak  Çanakkale Zaferi’nin 101. Yılına yakışmamıştır.

Her seferinde vatan-millet edebiyatı yapan sözde Asımın nesilleri, Mehmet Akif Ersoy’un ve Çanakkale’de bu vatan uğruna hayatını kaybeden aziz şehitlerin kemiklerini sızlatmıştır.

Eğitim-İş Çanakkale Şubesi olarak tüm yetkilileri bu konuda, bayrak kanununa aykırı aykırı davranmaktan ilgililer hakkında soruşturma açılması için göreve çağırıyoruz...

Eğitim-İş olarak diyoruz ki; AKP’nin arka bahçesine dönüştürülen, Ensar Vakfı ile el ele verip iş çeviren imam hatip okulları ve çevresi, Asımın nesli olmakla övüne dursun...

Vatan-bayrak sevginiz sadece gösterişte var.

Din-iman edebiyatınız da eğer vatan-bayrak sevgisi gibiyse takdiri değerli Çanakkale kamuoyuna bırakıyorum...

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image