Arama

Elazığ Belediyesi’nden Bayram Konserleri

6 yıl önce

Elazığ Belediyesi Kurban Bayramında dört günde dört özel konser programıyla bayram sevinci ve coşkusunu eski bayramlar tadında yaşatacak

Elazığ Belediyesi’nden Bayram Konserleri
ad image
ad image

 

Tarihte yaşanan güzelliklerin, kötülüklerin veya izlenimlerin geleceğe objektif bir şekilde aktarıldığı en önemli unsurlardan bir tanesi de fotoğraftır. Fotoğrafları korumak ve geleceğe sağlam bir şekilde aktarmak için kullanılan Fotoğraf Çerçevesi bu bağlam da kullanılabilecek en iyi aletlerden bir tanesidir. Anıların birikip duvar çerçevesi halinde odalarda yerini alan fotoğraflar, her dönem farklı bir duyguyu yansıtmaktadır.

Fotoğraf albümlerinden sonra popülerleşen fotoğraf çerçevesi yapma fikri, anıların daha sağlıklı kalması yönünde akıllıca bir adım olmaktadır. Eski dönemlerde daha çok önemli kişilerin ya da aile büyüklerinin fotoğrafları büyük çerçeve şeklinde korunurmuş. Daha sonralardan ise bu gelenek, tablo çerçevesi ile yerini almıştır.

Günümüzde pek değeri bilinmeyen ve gittikçe dijitalleşen fotoğrafları korumak için çerçeve veya albüm benzeri hiçbir şey yapılmamaktadır. Artık insanların yaşam alanını oluşturan sanal alem bu ve buna benzer şeylere ihtiyaç duymamaktadır. Albümler ya da çerçeveler nostaljik bir ögeden ibaret olmaktan ileri geçememektedirler. Halbuki dijital sahadan gerçek sahaya bir kağıt üzerine işlenen fotoğraf, yaşatmış olduğu anıyı dokunma hissi ile daha da canlı tutmaktadır.

Fotoğrafları bir hatıra yaşatma duygusu ile fotoğraf çerçevesi üretimini gerçekleştiren SHUEV ile en güzel çerçeveleri alabilirsiniz. İstediğiniz renk ve modele uygun olarak üretilen çerçeveleri uygun fiyatlara alabilirsiniz. Anılarınızı en iyi şekilde saklamanız için üretilen bu çerçeveler anıarınızı bir nebzede olsun canlı tutmayı başarmaktadır.

Bilgisayar, telefon veya tablet ekranlarından incelenen, çeşitli fotoğraf hilelerine başvurularak değiştirilen fotoğrafalar anıları sunileştirmektedir. Fotoğrafın eskiyerek ve tozlanarak albüm sayfalarında ya da fotoğraf çerçevelerinde tarihin derinliklerinden çıkmış hissiyatı veren resimler insanlara geçmişe özlem hissi vermektedir. Bu his ise fotoğrafa olan bağlılığı kuvvetlendirmektedir. Sizlerde geçmiş ile olan bağlarınızı kuvvetli ve sağlıklı bir şekilde tutmak istiyorsanız SHUEV aracılığı le dilediğiniz fotoğraf çerçevesini alabilirsiniz.

Ahşap, mermer, ipli ve daha birçok dekoratif çeşitliliğiyle ön plana çıkan bütün fotoğraf çerçevelerini bulabilirsiniz. Arzu ettiğiniz çerçeve fiyatları, 50x70 boyutları da rahatlıkla temin edebilirsiniz. Fotoğraflarınızı yani hatıralarınızı yaşatarak saklamak ve aynı zamanda korunaklı bir şekilde saklamak istiyorsanız sizde SHUEV’ den fotoğraf çerçevesi alabilirsiniz.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image