Arama

Elazığ'da Markalaşan Sosyal Kobi’ler

9 yıl önce

JCI Elazığ’dan Fırat Kalkınma Ajansına Kurumsal, Markalaşmış, Sosyal Medya Projesi

Elazığ'da Markalaşan Sosyal Kobi’ler
ad image
ad image

JCI Elazığ proje ekibi tarafından hazırlanarak Fırat Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında sunulan eğitim projesi kapsamında dernek üyeleri ve gençlerin katılımına açık Kurumsallaşma, Markalaşma ve Sosyal Medyayı Etkin Kullanma seminerleri yapılacak.

 

Geçtiğimiz yıllarda da birçok eğitim ile Elazığ’daki 18-40 yaş arası gençlere hizmet veren Genç Liderler ve Girişimciler Derneği JCI Elazığ Şubesi tarafından 2015 yılında ilk eğitim faaliyeti önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Kalkınma Ajansının çağrısı sonrasında dernek proje ekibi tarafından hazırlanarak sunulan proje kapsamında farklı başlıklarda eğitim vermesi hedefleniyor.

 

Yürütülen çalışma hakkında bilgiler veren JCI Elazığ 2015 Başkanı Cihan Ada; “Fırat Kalkınma Ajansı tarafından 2015 yılı için yapılan duyurusu sonrasında Dernek Proje Ekibimizdeki arkadaşlarımızla birlikte nasıl bir eğitimle Elazığ’daki üyelerimiz ve KOBİ’lerimize faydalı oluruz diye düşündük. Birebir yaptığımız görüşmeler neticesinde Kurumsallaşma, Marka Oluşturma ve Sosyal Medyada Reklam Geliştirme başlıklı bir çalışmayı hazırlayarak Fırat Kalkınma Ajansına online ve basılı evrak yoluyla müracaatımızı gerçekleştirdik. Programın uzun vadede sağlayacağı etki özellikle bölgemizin ana ihtiyacı olan kurumsal bir KOBİ olma konusunda yetersiz olunması, kobilerin markalaşma kavramını sadece marka tescil işlemi olarak görmeyip bunu bir satış unsuru olarak görmeleri ve sosyal medyanın eğlence ve paylaşım ortamı olmadığı, aynı zamanda ciddi bir tanıtım ve reklam mecrası olduğu algısı bölgesel olarak öğretilecektir. İnşallah projemiz Fırat Kalkınma Ajansı tarafından uygun görüldüğünde, programın tarihi, saati ve eğitimlerin yapılacağı mekan konusunda bilgilendirmeyi yine siz değerli basın mensupları aracılığıyla yapacağız” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image