Arama

Elazığ’ın Genç Müzisyenlerinden Noktaya Plaket

9 yıl önce

LasereCafede gençlerin düzenlediği konsere sponsor olan Nokta Marketler Zincirine plaket verildi.

Elazığ’ın Genç Müzisyenlerinden Noktaya Plaket
ad image
ad image

Elazığ ekonomisine katkılarının yanı sıra sosyal projeler içerisinde de üzerine düşeni yapan Nokta Marketler Zinciri LaseraCafede gençlerin düzenlediği konsere sponsor oldu.

Berkay Aksuoğlu’nun Elazığ gençleri için Adem Oslu adlı sanatçıyı davet ederek düzenlediği konsere sponsor olan Nokta Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve Halkla ilişkiler Sorumlusu Esra Nergiz’e katkılarından dolayı plaket verildi. Aksuoğlu yaptığı açıklamada, “Gerçekleştirdiğimiz Adem Oslu konserinde desteklerini esirgemeyen Nokta Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk’e biz gençlerin yanında olduğu için bizleri destekledikleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Nokta Marketler Zinciri Halkla İlişkiler Sorumlusu Esra Nergiz plaketleri aldıktan sonra, yaptığı açıklamada, Nokta Marketler Zincirinin Elazığ Ekonomisine katkılarının yanı sıra sosyal projelerde de üstüne düşeni yaptığını ifade ederek,  “Elazığ’ın öz malı olan ve Elazığ halkından aldığı destekle her geçen gün büyüyen Nokta Marketler Zinciri sosyal projelerde de üzerine düşeni yapıyor. Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Suat Öztürk olmak üzere tüm çalışanlarımız adına bu plaketleri alıyorum ve teşekkür ediyorum “dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image