Arama

Eldorado Goldmine Tahkimatı Ağustos ayında Başlayacak

6 yıl önce

Eldorado Gold ülke hükümetinin Kanadalı madenci ile farklılıklarını ortadan kaldırmak üzere tercih edilen yol olarak hareket gördüğü gibi bu ay bir tahkim mahkemesinde Yunan yetkilileri karşı karşıya gelecek.

Eldorado Goldmine Tahkimatı Ağustos ayında Başlayacak
ad image
ad image

 

İtfaiyeciler, şimdi adanın güneybatısındaki meşhur Myrtidion Manastırı'nın yanardağıyla savaşıyorlar. Ateşler yaklaştıkça rahibeler ve hacılar evacualted edildi.

Yetkililer, yangının Pazartesi günü kontrol altında olacağı konusunda iyimser görünüyorlar.

Sivil Savunma Hizmetlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yiannis Kapakis Atina-Makedonya Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, iki ana ön cephe oluşturduğunu söyledi: Biri Pitsinianika ve diğeri manastır yakınlarında, ilk cepheden büyük bir bölüm kapatıldı. kuşatılmış.

Şimdiye dek hiçbir ev hasar görmedi ancak Kythira Belediye Başkanı Efstratios Harhalakis, yangının en az 1,500 hektar (3,750 dönüm) orman ve tarım arazisi tükettiğini söyledi. Pazar günü dört köy boşaltıldı ve beşinci bir köy ikinci gün boşaltıldı.

Yangın Servisi hasarın boyutunu onaylamaz, ancak gusty winds, engebeli arazi ve oldukça yanıcı bitki örtüsü, yangın kontrol etmek zorlaştırır diyor.

Servis, 200 itfaiyeci yerdedir ve hemen hemen tüm mevcut yangın söndürme uçakları ve helikopterler gökyüzündeki alevle savaşıyor.

Cumartesi günü "acil durum" ilan edildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image