Arama

ELFED Yönetiminden Başkan Yanılmaz’a Ziyaret

8 yıl önce

Kısa adı ELFED olan Elazığ Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Faik İçmeli ile beraberindeki heyet,Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret etti.

ELFED Yönetiminden Başkan Yanılmaz’a Ziyaret
ad image
ad image

ELFED Yönetim Kurulu Başkanı Faik İçmeli, “Dernek olarak bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında Belediye Başkanımızla istişarelerde bulunduk, bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Heyetüyelerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise açıklamasında şunları söyledi:

 

“ELFED,  Elazığ dışında şehrimizi başarılı bir şekilde temsil ediyor. Gerçekleştirdikleri organizasyonlarla da bizleri dünyaya tanıtıyor. Bizler de bu konuda elimizden geldiği kadarıyla kendilerine destek sağlıyoruz. Bizler hepimiz birlikte daha güçlüyüz. Bu güçler birleştiği zaman Elazığ adına güzel işler ortaya çıkıyor. Ben tekrar ELFED Başkanımız Faik İçmeli Bey ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image