Arama

Eski Belediye Başkanı Hamza Yanılmaz Anısına Fidan Dikildi

9 yıl önce

Elazığ Akıncılar Derneği, Elazığ eski milletvekili ve Belediye Başkanı Hamza Yanılmaz anısına Harput Yolu üzerinde bulunan "Hamza Yanılmaz Hatıra Ormanı" nda fidan dikim töreni gerçekleştirdi.

Eski Belediye Başkanı Hamza Yanılmaz Anısına Fidan Dikildi
ad image
ad image

Törene Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, merhum Hamza Yanılmaz'ın ağabeyi Muzaffer Yanılmaz, Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak, Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi  Murat Ergen ve sevenleri katıldı.
           
Törende konuşan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Eski milletvekilimiz ve Belediye Başkanımız merhum Hamza Yanılmaz için dün kabri başında bir anma programı düzenlendi. Bugün de anısına hazırlanan ormanlık alandayız. Buraya teşrif eden herkese çok teşekkür ediyorum.Bu organizasyon Elazığ'ı ağaçlandırma çalışmalarına da bir destektir. Burayı yakın zamanda çok daha iyi bir noktaya taşıyacağız. Yarında  anma programları kapsamında Hilalkent Camiinde yatsı namazını müteakip Mevlid-i Şerif  okutulacak. Bütün dostlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.
           
Merhum Hamza Yanılmaz'ın ağabeyi Muzaffer Yanılmaz ise organizasyondan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Büyüklerimizin güzel bir ifadesi vardır. Bir yıllık yatırım yapmak istiyorsanız pirinç ekin, yüzyıllık yatırım yapmak istiyorsanız ağaç dikin, ebedi yatırım yapmak istiyorsanız insan yetiştirin. Hamza kardeşimiz şükürler olsun çok güzel hizmetlerde bulundu. Onun yetiştirdiği kardeşlerimiz bugün onun anısına ağaç dikiyor. Hamza kardeşimiz belediye başkanlığı ve milletvekilliği döneminde sevenlerinin başını öne eğmedi. O bizi mahcup etmedi, bizler ve sevenleri de onu mahcup etmeyeceğiz" diye konuştu.
           
Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak ise her yıl düzenledikleri anma programı kapsamında bu yıl da önce merhum Hamza Yanılmaz'ın kabri başında bir anma programı düzenlediklerini, bugün anısına oluşturulan hatıra ormanına fidan diktiklerini, yarın akşam da Hilalkent Camiinde yatsı namazını müteakip Mevlid-i Şerif  okutulacağını belirterek, halkımızı programa davet etti.
           
Daha sonra Başkan Mücahit Yanılmaz ve törene katılanlar Hamza Yanılmaz Hatıra Ormanı'na fidan diktiler.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image