Arama

Fethullah Gülen darbe girişimi için CNN international'a konuştu

7 yıl önce

Fethullah Gülen darbe girişimi için CNN international'a konuştu, 'tiyatro' 'Hollywood filmi' ifadelerini kullandı.

Fethullah Gülen darbe girişimi için CNN international'a konuştu
ad image
ad image

FETÖ'nün elebaşı Fethullah Gülen, Amerikan CNN kanalında kendini aklamaya çalıştı. Gülen, 15 Temmuz'daki başarısız darbe girişimini "Tayyip'in tiyatrosu" ve "Hollywood filmi" olarak yorumladı.

CNN AKLAMAYA ÇALIŞTI

Bütün dünyada darbe girişimi ile bir ilişkilerinin olmadığını kanıtlama çabasına girişen 'Cemaat', Batı kamuoyunu etkilemeye yönelik 'halkla ilişkiler' girişimleri doğrultusunda Fethullah Gülen'i CNN International'a çıkardı.

Darbe girişiminde parmağının olduğunu reddeden Gülen, "Eğer ortada benim bu işe karıştığıma dair kanıt varsa, hemen Türkiye'ye dönerim" dedi.

238 KİŞİNİN ÖLÜMÜNE 'TİYATRO' DEDİ

CNN Fareed Zakaria GPS programına katılan FETÖ'nün eli kanlı lideri Fethullah Gülen, kendisine ısmarlama gibi sorulan üç soruya yanıt verdi.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

"DARBECİLER İÇİNDE SEMPATİ BESLEYENLER OLABİLİR"

Darbeye karışanlar içinde kendisine sempati besleyen insanların olabileceğini söyleyen Fethullah, darbenin arkasında olduğunu reddetti, hatta, "Bu bir darbe değil tiyatro, darbeye benzeyen bir tarafı yok." dedi.

EN KÜÇÜK DELİL GÖSTERİRLERSE

Fethullah Gülen, Türkiye'ye geri dönmesi konusunda, "Mesele dönüp dönmemek değil" diyerek bir süre lafı dolandırdıktan sonra, "Ama hakkımda en küçük delil gösterirlerse her şeye razıyım." diye konuştu.

SKANDAL ERDOĞAN SORUSU

Programda, Fethullah Gülen'e "Erdoğan'a ne söylemek istersin?" sorusu da yöneltildi.

Kanlı darbe girişimiyle, silahsız 238 insanı şehit eden eli kanlı terör örgütü liderinin bu soruya verdiği cevap ise "Umarım işlediğin günahlarla, kul hakkıyla Allah'ın karşısına çıkmazsın." şeklinde oldu.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

SOSYAL MEDYADAN SERT TEPKİ

Teröristbaşı Gülen'e ve CNN International'a sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü. Türkiye'de 238 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan teröristbaşı Gülen'e mikrofon uzatan ve her fırsatta teröristbaşı Gülen'i aklama çabası içine giren CNN Fareed Zakaria GPS programına sert tepki geldi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image