Arama

Google, aramadan tıbbi kayıtları düzeltir

6 yıl önce

Bloomberg , özel kişilerin tıbbi kayıtları artık bir Google araması yoluyla bulunamayacaklarını bildiriyor

Google, aramadan tıbbi kayıtları düzeltir
ad image
ad image

 

Geçtiğimiz Temmuz ayında AB 'den gelen 1.304 hemşire, Hemşirelik ve Ebelik Konseyi kayıtlarına katıldı ve bu sayı, bu yıl nisan ayında 46 iken bu yıl% 96 ​​düştü.

Sağlık Vakfı, bulguların daha keskin olamayacağını ve "uyanış çağrısı" yapmaları gerektiğini söyledi.

Ancak NMC, AB hemşireleri için İngilizce dil testinin başlatılmasının da rol oynadığını söyledi.

NHS zaten hemşire boşluklarıyla uğraşıyor ve bu tedarik hattı olmaksızın kıtlıkların daha da kötüleşebileceği gibi geliyor.

Mayıs ayında, Royal College of Hemşirelik tarafından yapılan araştırmada İngiltere'de dokuz görevden birinin boş olduğu bulundu.

Birlik, NHS 'nin ihtiyaç duyulan şeyin 40.000 hemşiresinin eksik olduğu anlamına geldiğini söyledi.

Hayati tedarik hattı

Bilgi Edinme Özgürlüğü Yasası uyarınca Sağlık Vakfı tarafından alınan rakamlar, kayıt yaptırmak için başvuran numaraları kapsıyor ve bu nedenle NHS tarafından çalıştırıldıkları anlamına gelmiyor.

Fakat işgücünün önemli bir bölümünü oluşturan AB tedarik hattının bir göstergesi.

grafik

Sağlık Vakfı'ndaki araştırma ve ekonomi direktörü Anita Charlesworth, Brexit oylarından bu yana düşüşün "daha belirgin" olamayacağını söyledi.

"AB hemşiresi olmadan NHS ve diğer işverenler, güvenli hasta bakımı için ihtiyaç duydukları personeli bulmaları daha da zor olacak.

"Bulgular, politikacılar ve sağlık hizmeti liderleri için uyandırma çağrısı olmalıdır."

NMC, Ocak 2016'da ilk kez AB hemşireleri için getirilen İngilizce dil testlerinin kullanıma dikkat çekti - zaten AB dışındaki hemşireler için kullanılıyordu.

Yetkili makamlar, sayıların düşmesinde de rol oynayabileceğine inandığına göre, teste tabi tutulmalarından birkaç ay sonra kayıt defterine alınırlar.

Sağlık Bakanlığı sözcüsü, AB hemşirelerinin NHS'de "değerli" bir rol oynadığını ve Brexit görüşmelerinde bir öncelik olacağını söyledi.

'Nın kıyısında'

Ancak gölge sağlık sekreteri Jonathan Ashworth hükümetin işleri karıştırdığını söyledi.

"Theresa May'ın zayıf ve istikrarsız hükümeti NHS hizmetlerini eşiğine kadar itmiştir ve fiyatı ödeyecek hastalardır.

"Sağlık servisimiz her zaman yurtdışı işçilerinin katkısına dayanıyordu, ancak bu personel bu hükümetin ihmalkârlığı ve ihmaline mecbur tutuluyor.

Brexit görüşmelerine karşı kaostik tutumlarından dolayı, "Kuralar ülkemizin affedilemez bir yetenek boşaltımını denetlemektedir."

Ve Lib Dem sağlık sözcüsü Norman Lamb da ekledi: "Bu rakamlar derin endişe vericidir ve NHS ve hastalar için muhtemel sonuçlar göz ardı edilemez."

Genel olarak kayıtlı 650.000 hemşire var. Bunların sadece 36.000 'i AB' de, toplamın% 5.5'inde eğitim almış durumda. Diğer 67.000 AB dışında kalan ülkelerden geliyor.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image