Arama

Haaretz: Türkler geri döndü, Tel Aviv'in kulelerin yarısını yapıyorlar

7 yıl önce

İsrail gazetesi Haaretz, Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleşme sürecine girdiğini, Türk inşaat şirketlerinin İsrail'de önemli işler yaptıklarını yazdı.

Haaretz: Türkler geri döndü, Tel Aviv'in kulelerin yarısını yapıyorlar
ad image
ad image

 

Ligin bitimine 4 hafta kala yönetim yeni sezon çalışmalarına da resmen başladı. Beklendiği gibi Fenerbahçe’nin ilk transferi Sofiane Feghouli olacak.

İspanyol basını, Cezayirli yıldızın Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardığını, bu anlaşmanın ardından formu düştüğü gerekçesiyle Valencia tarafından kadro dışı bırakıldığını yazmıştı.

Dün bu konuda flaş bir gelişme yaşandı. Feghouli’nin manaceri Habib Antar, Fenerbahçe Yönetimi ile görüşmek için akşam saatlerinde İstanbul’a geldi.

GAZİANTEPSPOR MAÇINI İZLEYEBİLİR

Antar ile görüşmeler dün başladı ve bugün de devam edecek. Bu görüşmelerin ardından tarafların daha önce varılan prensip anlaşmasını resmiyete dökmeleri bekleniyor. Cezayirli menacerin, yarın akşamki Fenerbahçe-Gaziantepspor mücadelesini de statta izleyebileceği belirtildi.

MANCHESTER UNITED GEÇ KALDI

İngiliz basınında önceki gün çıkan haberlerde Manchester United’ın da Habib Antar ile Feghouli transferini görüşmek istediği yazılmıştı. Ancak Fenerbahçe elini çabuk tutarak, 26 yaşındaki oyuncunun talipleri devreye girmeden işi bitirme konusunda büyük bir adım attı.

Transfer biterse, hem kanatlarda hem de forvet arkasında görev yapabilen Sofiane Feghouli, Fenerbahçe’nin yeni jokeri olacak.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image