Arama

Herşey Daha Temiz Bir Elazığ İçin

9 yıl önce

Birçok şehrin transit geçiş güzergâhında olan Elazığ çevre yolunun daha temiz ve daha bakımlı görünmesi ve şehrin temizlik açısından kötü bir görüntü arz etmemesi adına Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çevre yolu üzerinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Herşey Daha Temiz Bir Elazığ İçin
ad image
ad image

Sabahın erken saatlerinde başlayan ve öğlen saatine kadar devam eden çalışmada yeni güney çevre yolunun Malatya Yoluna bağlandığı kavşak noktası ile merkezi konum durumundaki Tofaş Kavşağına olan ayrıntılı bir şekilde temizlendi. Çeşitli temizlik araç ve gereçleriyle, temizlik personeli tarafından gerçekleşen kapsamlı temizlik çalışmasında kaldırım ve tretuvarlar iş makineleriyle yıkanırken, ağaç gövdelerinde biriken çöp ve benzeri maddelerde vakumlu iş makineleri yardımıyla temizlendi. Bu alanda bırakılan kaba atık maddeler de temizlik görevlileri tarafından toplandı.

 

Sabahın erken saatlerinden öğlen saatlerine kadar çevre yolu üzerinde çalışma gerçekleştiren ekipler, öğlen sonrası da şehrin batısında yer alan Apdullahpaşa Mahallesinin çeşitli cadde ve sokaklarıyla dinlenme alanlarında da detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image