Arama

Kaliteli Mekpan panelleri

7 yıl önce


Kaliteli Mekpan panelleri
ad image
ad image

Beşiktaş Başkanı, 0-0 biten ilk yarının ardından soluğu takımının yanında aldı. Futbolcularına uyarılarda bulunan Orman “Size güveniyorum. Çıkın ve bu maçı alın” dedi.

Dev derbiyi protokol tribününde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile birlikte izleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, devre arasında pek de yapmadığı bir şey yaptı...

Mete Kalkavan’ın ilk yarıyı sonlandıran düdüğü ile birlikte soluğu Beşiktaş soyunma odasında alan Orman futbolcularına uyarılarda bulundu. Orman takıma “Bu sizin futbolunuz değil. Size güveniyorum. Çıkın ve bu maçı alın” dedi.



TUNA’DAN DA UYARI GELDİ

 

Takım da bu sözler üzerine motive oldu ve Başkan’a galibiyet sözü verdi. Siyah beyazlı futbolcular ikinci yarı için sahaya çıkareken de, Şenol Güneş’in yardımcısı Tamer Tuna Olcay Şahan ve Oğuzhan Özyakup’a  “Oğlum size ne oluyor. Panik yapmayın. Sakin olun” dedi.

Siyah beyazlı futbolcular ikinci devredeki futbollarıyla hem Orman’ın hem de Tuna’nın sözlerini ciddiye aldıklarını gösterdi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image