Arama

Kanserde erken tanı çok önemli

7 yıl önce

ADANA - Kanserde erken tanının tedavi edilebilirlik açısından çok önemli olduğuna işaret eden uzmanlar, hastalık konusunda asla umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini söyledi.

Kanserde erken tanı çok önemli
ad image
ad image

Kanser birçok kişi için korkulu bir rüya olurken tıpta gelinen son nokta bu hastalığın tedavisi konusunda da son derece önemli adımların atılmasına neden oluyor. Kanserde erken tanının tedavi edilebilirlik açısından çok önemli olduğuna işaret eden uzmanlar, hastalık konusunda asla umutsuzluğa kapılmamak gerektiğini belirtiyor.

Kanserin çağın en büyük sağlık sorunlarından biri olduğunu ifade eden Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Onkolojik Cerrahi Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Kaan Parsak, tedavi için erken tanının son derece önemli olduğuna vurgu yaptı. Parsak, hekimler olarak hastanın umutsuzluğa kapılmasını asla kabul etmediklerini dile getirdi.

Her kanser hastasının tedavi planının farklı olduğunu aktaran Parsak, kanserde öncelikli hedefin riskleri azaltmakla birlikte erken tanıyı ön palana çıkarmak olduğuna işaret etti.

Prof. Dr. Parsak, Cerrahi Onkoloji Bilim Dalı olarak onkolojik rahatsızlığı olan hastalara cerrahi operasyonla müdahale edilmesi, yeni ve son gelişmelerin yakından takip edilerek uygulama işlemlerin yapılması gibi hizmetler verdiklerini bu sayede hastanın yaşam kalitesinin en üst seviyeye çekilmesini sağladıklarını kaydetti.


 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image