Arama

Kudüs'te patlama: 20 yaralı

7 yıl önce

KUDÜS - Kudüs'te seyir halindeki bir otobüste patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 20 kişi yaralandı.

Kudüs'te patlama: 20 yaralı
ad image
ad image

KUDÜS - Kudüs'te seyir halindeki bir otobüste patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 20 kişi yaralandı.

İsrail basınında yer alan habere göre, Kudüs'te bir otobüsteki patlama nedeniyle 20 kişi yaralandı.

İsrail Polis sözcüsü Luba Samri ise olayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, ilk belirlemelere göre, boş bir otobüste yangın çıktığını, yaralananların ise yakındaki başka bir otobüsteki kişiler olduğunu söyledi. Yaralananların sayısıyla ilgili bilgi vermeyen Samri, otobüsü söndürme çalışmalarının ve olayın nasıl meydana geldiğiyle ilgili araştırmaların devam ettiğini kaydetti.

Netanyahu: Bombalı bir eylem 

İsrail Kanal 2 Televizyonunun haberine göre, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Kudüs'te düzenlenen bombalı saldırı sonucu iki otobüsün ateş aldığı bilgisini vererek, olayla ilgili çalışmaların sürdüğünü, söyledi.

Netanyahu, saldırıda yaralananlara da acil şifa temennisinde bulundu.

Bu arada İsrail Polis sözcüsü Luba Samri yaptığı yazılı açıklamada, bombalı saldırı sonucu iki otobüste çıkan yangında 2'si ağır 21 İsraillinin yaralandığını, ağır yaralı olanlardan birinin kimliğinin tespit edilemediğini duyurdu.

Açıklamada, "bomba uzmanlarının incelemesi sonucu, yangının otobüsün arka kısmına yerleştirilen el yapımı patlayıcıdan kaynaklandığı ve yakınındaki otobüs ile bir aracın da yangından etkilendiği" kaydedildi.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image