Arama

Manisa'da ki küçük depremler neyin habercisi?

7 yıl önce

Manisa'nın Akhisar İlçesi, dün saat 11.26'da meydana gelen Richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından beşik gibi sallanmaya devam etti.

Manisa'da ki küçük depremler neyin habercisi?
ad image
ad image

24 saatlik sürede 81 artçı deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Akhisar, 24 saatlik sürede beşik gibi sallandı.

Sarsıntılar, Manisa ve İzmir'de olmak üzere geniş bir alanda hissedildi. İlk deprem dün saat 11.26'da Akhisar'ın Doğuca Mahallesi'nde, Richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde oldu. Bu depremin ardından, 24 saat içerisinde, hepsi Akhisar merkezli, en büyüğü 4.6, en küçüğü ise 1.5 büyüklüğünde 81 artçı sarsıntı meydana geldi.

Bu sarsıntılar arasındaki, büyüklükleri 4.6, 2 kez 4, birer kez ise 3.7, 3.4 ve 3.3 büyüklüğündeki depremler vatandaşlar tarafından hissedildi.

Ölen ve yaralanan kimsenin olmadığı depremler hasara da yol açmazken, Akhisarlılar bursa escort arasında tedirginliğe yol açtı.

BÜYÜK DEPREM HABERCİSİ Mİ?

Vatandaşlar, bu depremlerin büyük bir deprem habercisi olabileceğinden şüpheleniyorlar. Yetkililerden ise henüz bir açıklama gelmedi.

DHA

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image