Arama

Mustafa Kemal Uzun vahşi şekilde öldürüldü

6 yıl önce

Mustafa Kemal Uzun, Şile'deki evinde vahşice öldürüldü

Mustafa Kemal Uzun vahşi şekilde öldürüldü
ad image
ad image

 

Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, Şile bulunan evinde kafasına beyzbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürüldü. Uzun’u öldüren yönetmenliğini gerçekleştirdiği bir dizide figüran olarak rol alan O.A. olduğu belirlendi. Güvenlik güçleri tarafından göz altına alınan O.A suçunu itiraf etti.

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan O.A, ifadesinde, “Mustafa Kemal Uzun'un yönetmenliğini yaptığı bir dizide figüran olarak rol alıyorum. Dün öğle saatlerinde Mecidiyeköy'de bir kafede Mustafa Kemal Uzun ile buluştuk. Burada biraz sohbet ettikten sonra Şile'ye gittik. Burada da bir kafeye oturduk, çay kahve içtik. Buradan da bir balık restoranına geçtik. Yemek yedik. Daha sonra Uzun'un evine geçtik. Burada alkol aldık. Sohbet sırasında aramızda tartışma çıktı. Çok öfkelendim, bıçakladım, daha sonra da beyzbol sopasıyla başına vurdum.” dedi.

Uzun'un cep telefonu, cüzdanı ve otomobilini alarak Şile Taksi Durağı yakınlarına gittiğini, burada aracı terk ederek taksiyle Altunizade Metrobüs Durağına geldiğini söyledi. O.A'nın emniyetteki sorgusunun devam ettiği açıklandı. Mustafa Kemal Uzun'un cansız bedeni incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis, Uzun'un ailesini arayarak acılı olayı iletti. Ailenin cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu'na hareket ettiği bildirildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image