Arama

Nafiz Koca, Hocalı Katliamı’nı Kınadı

9 yıl önce

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca; Hocalı Katliamı’nın 23’üncü yıldönümü nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

Nafiz Koca, Hocalı Katliamı’nı Kınadı
ad image
ad image

Hocalı Katliamı’nın insanlık tarihine Ermenistan tarafından yazılmış kara bir sayfa olduğunu vurgulayan Koca; “23 yıl önce tüm dünyanın gözleri önünde gerçekleşen bu katliamda 106'sı kadın, 83'ü çocuk olmak üzere 613 insan katledilmiş, 487 insan ağır yaralanmış, 1275 insan rehin alınmış, 150 insan kaybolmuştur. Sözde ermeni soykırımı diye tüm dünya da çığırtkanlık yapanların bu katliamın failleri olduğunu tüm dünyaya bir kez daha haykırıyoruz.” dedi.

 

Hocalı'da insanlığın öldürülüp katledildiğine dikkat çeken EBMC Başkanı Koca açıklamasında “İnsanlığa karşı işlenen bütün suçlarda safımızın mazlumlar ve mağdurlardan yana olduğunu bir kez daha ilan ediyoruz. Ermenistan'ın yüzleşmekten kaçındığı, ancak tarihte kanlı bir sayfa olarak yerini alan Hocalı Katliamı hiçbir zaman unutulmayacak, insanlığın vicdanındaki yerini ve tazeliğini her zaman koruyacaktır.” ifadelerine yer verdi.

 

Hocalı katliamının kurbanlarının çektikleri acıların tüm dünya halkları tarafından anlaşılması gerektiğini vurgulayan Koca; “Millet olarak, can Azerbaycan'ın her acısını yüreğinde hissetmiş, derdiyle dertlenmiş, sevinciyle sevinmiş kader birliği yapmış, iki ayrı devlet tek milletiz. Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti olarak Hocalı katliamını gerçekleştiren ve onları destekleyenleri nefretle kınıyoruz.” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image