Arama

Rus askeri pilot yolu bulamayınca kamyon şoförüne sordu

7 yıl önce

Rusya'da çekilen görüntülerde insanları hayrete düşüren bir olay yaşandı. Yolunu bulamayan bir savaş pilotu kara yoluna indikten sonra bir kamyon şoförüne yol soruyor ve yoluna devam ediyor.

Rus askeri pilot yolu bulamayınca kamyon şoförüne sordu
ad image
ad image

 

Personel bugün, İsrail'in Birleşik Devletler büyükelçisi Ron Dermer ve yarın Oval Ofis toplantısı öncesinde diğer üst düzey danışmanlarla görüşmeler yapmak için bugünün çoğunu temizledi . 

Günün tek olayı, Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile akşam toplantısı. 

Bir danışman, Başbakan Washington'a gittiğinde, sağcı bir koalisyonun başkanı olan Bay Netanyahu'nun Beyaz Saray'da bir Cumhuriyetçilerle çakıştığı ilk saatte "Günışığı yok, boşluk olmayacak" dedi. Dört dönem içinde ofiste. 

Premier Netanyahu o oturur İsrail-Filistin çatışması, yirmi yıldır ABD diplomasisinin ana kayaya, bir iki devletli çözümü destekleyeceğini konusunda ihtiyatlı bir çizgi aldı bu güvenceler geldi Başkan Trump.

Cumhurbaşkanlığı kampanyasında Başkan Trump, İsrail yanlısı olan ABD elçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşımayı, İsrail'e elçisi David Friedman'ı ve İsrail'e destek vermeyi taahhüt ederek baskı uygulamayacağını söyledi. Filistinlilerle görüşmelerde bulundu.

Elçilik havalesi, Ürdün Kralı Abdullah'ın hazırlıksız ziyaretinde olduğu gibi, Ortadoğu'da huzursuzluk potansiyeline sahip olmayan bir hareketten kaynaklanacağı açıklandı. 

Yerleşim konusuna gelince, Başkan Trump barışa engel olarak görmese de yenilerini inşa etmek veya mevcut sınırlarını aşmak için var olanları genişletmek "daha iyi değil" diyerek daha nazik bir tavır sergiledi. 

Rex terizonGETTY

Cumhurbaşkanı, bu akşam Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile bir araya gelecek

Ve barış görüşmeleri için herhangi bir baskı olmaktan çok, Başkan Trump "nihai anlaşma" ya katılmak istediğini söyledi. İsrail Hayom gazetesine geçen hafta verdiği röportajda İsrail, Ortadoğu barış sürecinde İsrail'i "makul" davranmaya çağırdı. 

Netanyahu, Trump ve Tillerson'un yanı sıra, 13-16 Şubat ziyaretleri sırasında Senato çoğunluk lideri Mitch McConnell, Senato Azınlık Lideri Chuck Schumer, Başkan Vekili Paul Ryan ve Başkan Yardımcısı Mike Pence ile bir araya gelecek. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image