Arama

Sağlık Der Elazığ Şebesinden Vali Murat Zorluoğlu'na Ziyaret‏

9 yıl önce

Sağlık Der Elazığ Şebesi Elazığ'a yeni atanan Vali Murat Zorluoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sağlık Der Elazığ Şebesinden Vali Murat Zorluoğlu'na Ziyaret‏
ad image
ad image

Sağlık Der Elazığ Şebesi konu ile alakalı bir basın açıklaması yaptı. Açıklama'da :''16.02.2015 tarihli valiler kararnamesi ile ilimize vali olarak atanan Sayın Murat ZORLUOĞLU'nu makamında Sağlık Der Elazığ Şubesi olarak ziyaret ettik. Ziyarete Şube Başkanı Abdurrahman TAŞKESEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Ahmet ESKİN , Erkan KARAAĞAÇ, Ferhat BALAT, Muzaffer YANILMAZ ve Şengül KARA Katılmışlardır.Derneğimizin kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Ziyaretimizde Sağlık Der 2015 Türkiye Sağlık Raporu Sayın Valimiz Murat ZORLUOĞLU'na  teslim edildi. Rapor ile ilgili bilgilendirme yapıldı.3. Sağlık Yönetimi Kongresi hakkında bilgi verildi.Derneğimizin proje haline getirmeye çalıştığı uyuşturucu ile mücadele noktasındaki  Sodes Projesş hakkında destek talep edilmiştir.

Elazığ Valimiz Sayın Murat ZORLUOĞLU Sivil Toplum Kuruluşlarını önemsediğini bildirmiş , Sağlık Der'in aktif projeler geliştirmesini talep etmiştir. Sağlık camiasında daha aktif bir şekilde yer alması için Valilik Makamı olarak her türlü destek vermeye hazır olduklarını iletmişlerdir.

Sayın Valimize zarafetinden , pozitif yaklaşımlarından  ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz. Yeni görevinde Sağlık Der Elazığ Şubesi olarak başarılar diliyoruz'' Dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image