Arama

Sosyal medyayı sallayan 'kanserli kız'ın son arzusu için 'söz'

7 yıl önce

İleri evrede ölümcül kanseri olan 4 yaşındaki Jessica'nın yürek burkan fotoğrafı internette 'viral' kampanya haline geldi. One Direction'dan Harry Styles, küçük kızın son arzusunu yerine getirecek.

Sosyal medyayı sallayan 'kanserli kız'ın son arzusu için 'söz'
ad image
ad image

4 yaşındaki Jessica'nın babası Andy Whelan'ın Pazar günü paylaştığı dramatik fotoğraf, Facebook'ta yaklaşık 10 bin kez paylaşıldı.

ONE DIRECTION'IN YILDIZINDAN KÜÇÜK JESSICA'NIN ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON DİLEĞİ İÇİN 'SÖZ'

Küçük kızın hastalığıyla savaşının simgesi haline gelen fotoğraf üzerine, Çarşamba günü One Direction yıldızı Harry Styles, küçük kızın ailesiyle iletişime geçti ve Jessica'nın son arzusunu yerine getireceği sözünü vererek bir video mesaj hazırlayacağını söyledi.

HARRY STYLES'TAN SÜRPRİZ FOTOĞRAF

Washington Post'tan Leon Watson'ın haberine göre, Lancashire'da elektrik teknisyenliği yapan Baba Whelan, Facebook sayfasında kızının yürek burkan fotoğrafını paylaştı. Paylaşımın ardından, Çarşamba günü Styles'ın sürpriz telefonunu alan aile büyük bir sevinç yaşadı.

İleri evrede ölümcül kanseri olan 4 yaşındaki Jessica'nın yürek burkan fotoğrafı internette viral oldu. Dünyanın dört bir yanına yayılan siyah-beyaz fotoğrafta küçük kızın acı içinde kıvrandığı görülüyor.

BEKLENENİN ÜZERİNDE BAĞIŞ TOPLANDI

GoFundME sayfası üzerinden Jessica için gereken 20 bin pound'un üzerinde bağış toplanması, hem ailesini hem de küçük kızı sevince boğdu.

JESSICA'NIN HASTALIĞI TAM OLARAK NE?

Jessica'nın hastalığı çocukluk çağında görülen otonom sinir sistemi tümörü 'nöroblastoma' ve küçük kız, tıubbi literatürde 'terminal' dönem olarak bilinen ölümcül evrede.

'HAYATIMIN EN ZOR FOTOĞRAFI'

Acılı baba, kızının fotoğrafını çektiği anları 'hayatımda çekerken en çok zorlandığım fotoğraftı' diye anlattı.

13 AYDIR BU KORKUNÇ KANSERLE SAVAŞIYOR

Jessica 13 aydır nöroblastoma ile savaşıyor, doktorları yaşamak için sadece birkaç haftası kaldığını belirterek tedaviyi durdurdular ve kalan zamanını dilediği gibi geçirmesi gerektiğini belirttiler.

'ÇOCUK KANSERİNİN GERÇEK YÜZÜ BU'

'İşte bu kanserin gerçek yüzü' diyen baba, "Bebeğim, küçük kızımın damarları bile cildinden gözüküyor, acıya dayanamıyor ve gözyaşları yanaklarından süzülüyor, vücudu acılar içinde ve bu acı yüzünden okunuyor" diye konuştu.

'AMACIM KİMSEYİ ÜZMEK DEĞİL'

"Bu fotoğrafla kimseyi üzmeyi amaçladım" diyen Baba Whelan, 'Belki de bu fotoğraf, çocuk kanserlerinin karanlık yüzünü insanlara gösterir ve herkesi kansere karşı bilinçlendirmeye katkı sağlar" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image