Arama

'Tinos: El Yapımı Ada' videosu, Ada'nın Mükemmellik Avrupa Hedefleri İçin Neden Aday Olduğunu Öne Çıkartıyor

6 yıl önce

"Tinos: El Yapımı Ada" adlı bir video, büyüleyici Tinos Adası'nın ödülü kazanabileceği umuduyla Kültür Turizmi bölümünde Avrupa Hedefleri Mükemmellik Ödülü için Yunan Ulusal Turizm Örgütü'ne sunuldu

'Tinos: El Yapımı Ada' videosu, Ada'nın Mükemmellik Avrupa Hedefleri İçin Neden Aday Olduğunu Öne Çıkartıyor
ad image
ad image

 

Birinci derecede gayrimenkulün olduğu derginin işinin çoğunu yaptığı, ekstra medeni olaylar, ameliyatlar, ani kilo kaybı ve kazançları ile kayıp ve kazançlar ile giderek Donald Trump hikayelerini dürtü alıcılarına çeken asıl gayrimenkul.

MSNBC'den Morning Joe, Mika Brzezinski ve Joe Scarborough'nun ev sahipliğini yaptıktan sonra Enquirer, cumhurbaşkanının en son entrikasına çekildi, üst düzey Beyaz Saray yardımcılarından onlara, Bay Trump'ın arkadaşlarının bu konudaki zararlı hikayelerini yayınlamasına izin vermeyeceğini söyledi. Onu havada eleştirdikleri için özür diledi.

Perşembe günü ev sahiplerine ham saldırıları tweetledikten sonra yaygın bir kınama başlatan cumhurbaşkanı, olayları değiştirerek hikayeyi öldürmek için kendisiyle temasa geçtiğini iddia etti. Bay Scarborough, delilleri olduğunu söyledi. Hikaye işlenmeye hazır görünüyor.

 

Medya mesajıTV sunucuları Beyaz Saray'da tabloid tehdit iddiasında bulundu

Bay Trump, Enquirer'a iyi bir arkadaştır ve tam tersi. Dergi için kendine güvenen ilk kişi parçalarını yazdı ve bildirildiğine göre kapağındayken küçük bir satış arttırma gücüne sahip olmak istiyor.

REKLÂM

Ayrıca, derginin sahibi olan American Media Incorporated'ın CEO'su David Pecker'e tam anlamıyla bir arkadaşı var. İkisi yıllardır yakınlardı. Kampanya sırasında, Bay Trump, derginin 90 yıllık tarihindeki ilk cumhurbaşkanlığının onayından yararlandı.

İşte başkan hakkında yeni Enquirer'in kapak hikayeleri: "Trump nasıl kazanacak!"; "Küfür alır!"; Ve "Koz duvarı inşa etmeli!"

Seçim öncesindeki Şubat ayındaki bir mesele, çeşitli başkanlık adalarında yer alan iskeletleri iskeletle tehdit etmekle tehdit etti. Trump bomba mı? "Donald Trump da bir sır saklıyordu - itiraf ettiği kadar çok destek ve popülerliğe sahip!"

Ulusal Enquirer

Resim yazısıSırları açığa çıkarma tehdidi altındaki bir Şubat baskısı ancak Trump'ta yumuşak geçti

Enquirer'ın çoğunlukla siyaset dışı kalması, bunun yerine şöhret peccadilloları ve garip gerçek hikayeleri tercih ettiği bir zaman vardı. Ardından 1987'de dergi, Colorado senatörünü ve başkanlık meraklısı Gary Hart'ı, bir ilişkisi olduğu model Donna Rice'le fotoğrafladı. Çok büyük bir kepçe vardı. Bay Hart yarışı bıraktı.

Sonra, Pulitzer Ödül kurulu 2010 yılında başka bir cumhurbaşkanı adayı John Edwards'ın gizlice kampanya görevlisi olan bir kızı doğurduğu 2007 yılı hikayesinden sonra tabloid'in gazeteciliğin en prestijli ödülü için uygun olacağını kabul etti.

Dergide Mart 2016'da ispatlanmamış iddialar yayınlandığında, Cumhuriyetçi umutlu Ted Cruz'un en az beş kadınla ilişkileri olduğu Trump, hikayenin kaynağı olduğu yönünde söylentiler dolaştı. Daha sonra aday olan Trump herhangi bir katılımı reddetti, ancak masalı örtük olarak kabul etmeye direndi.

"Ted Cruz'un National Enquirer'le olan sorunu kendisinin ve onun yalnızcasıdır" diyerek Facebook'ta şunları yazdı: "OJ Simpson, John Edwards ve diğerleri hakkında haklıyken, kesinlikle Ted Rauzu hakkında haklı olmadıklarını umuyorum. "

Ulusal Enquirer

Resim yazısıThe Enquirer başkan adayı Gary Hart'ın evlilik dışı ilişkisini açığa vurdu

Enquirer, kampanya sırasında Bay Trump'un muhalifleri için ateş etti. Güneş altındaki her rahatsızlıktan dolayı "umutsuz ve kötüleşen" Hillary Clinton teşhis etti ve kendisinin "altı ay içinde öldüğü" konusunda emin adımlarla ilan etti.

Bay Cruz'a bir dizi olayla ilgili suçlamanın yanı sıra, babasının Başkan Kennedy'yi öldürme planına karıştığını iddia etti. Mike Huckabee fahişe ve Marco Rubio ile bir aşk çocuğu arasında bağlantı kurdu. Carly Fiorina'ya "homewrecker" ve Ben Carson "hasta bir beyninde sünger bırakan" beceriksiz bir cerrah olarak anıldı. Jeb Bush'un bir kokain haram olduğu iddia edildi.

Bu arada "Prez Trump", "kazanan" ve "efsane" idi ve bu temayla ilgili değişiklikler.

Enquirer'ın baş editörü Dylan Howard adlı çirkin bir Avustralyalı derginin başkanlık konusundaki belirsiz desteğinin tepeden değil tabandan çıktığı görüşündedir. O anlattı Bloomberg dergisi okurlarına geniş bir anket yürütülen ve ezici Bay Trump lehine olduğundan.

"Görevim okurlarım için," dedi. "Donald Trump'u destekleme kararı aldım, hiç kimse National Enquirer'daki editör karar verme sürecini kendim ve editörlerim dışında etkilemedi ... Herhangi bir noktada Bay Trump'a kolaylıkla geçebileceğimiz söylenmedi."

Çöpçatan kim olursa olsun, Trump-Enquirer evliliği iyi durumda görünüyor. İkisi doğal bir uyum. Geçen yılki kampanya sırasında dergi için bir sütun yazan Bay Trump, müzik öğretmeninin gözüne vurarak "müzik hakkında bir şey bilmediğini düşünmediğimden" diye hatırlattı.

"Bununla gurur duymuyorum, ancak erken başlarda bile görüşlerimi güçlü bir şekilde tanıma eğilimindeyim" diye yazdı. "Fark şimdi, yumruğum yerine beynimi kullanmam!"

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image