Arama

Trump'ın siyasi danışmanı: Gülen bir tehdit

7 yıl önce

Donald Trump’ın siyasi danışmanı ABD'de olası bir Hillary Clinton iktidarının Türkiye'yi Rusya tarafına itebileceğini savundu.

Trump'ın siyasi danışmanı: Gülen bir tehdit
ad image
ad image
Topal'ın dava dilekçesinde şu iddialar yer aldı: 'Zekeriya Atak, terör olaylarını ve verilen kayıplar nedeniyle yaşanılan derin üzüntüyü kendi çıkarları doğrultusunda kullandı. Ardından Seda Sayan ile nişanlısı Erkan Çelik de programı yok etmek için karalama kampanyası başlattı. Aleyhimde başlatılan linç kampanyası sonrası korkudan evden çıkamaz hale geldim. Sayan ile Atak'ın avukatı, bu iddiaları gerçek dışı olarak niteleyerek "Dava reddedilsin" dedi.
Seda Sayan da Zuhal Topal'ın açıklamaları üzerine sosyal medya hesabı üzerinden sert yanıt verdi:
"Ülke yangın yeri olmuş, herkes vatan millet diyor bu halen tribünlere oynuyor. Neymiş bizim yüzümüzden korkudan, evden sokağa çıkamıyormuş. Millet tankların uçakların altına yattı korkmadı. Korkma bu halk sana bir şey yapmaz, bu kadar olay varken sen kimsin de seni linç edecekler. Ayrıca dava süreci devam ederken dava hakkında demeç vermekte ayrı bir suçtur. Suçun büyüğünü işleyip, iftira attırıp sonra suçsuzu oynamak senin oyunculuğundan kaynaklanıyor biliyoruz ama bu halk aptal değil kızım, kötü oyuncusun."
Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image