Arama

Ünlü Hollywood oyuncusundan 'Ezan' yorumu: En güzel ses...

7 yıl önce


Ünlü Hollywood oyuncusundan 'Ezan' yorumu: En güzel ses...
ad image
ad image

 

15 Temmuz'da terörist darbe girişiminin püskürtüldüğü sırada Umay Anadolu Kaboğlu isimli sözde oyuncunun minarelerden okunan ezana ağır küfürler ettiği görülmüştü.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Umay Anadolu Kaboğlu hakkında soruşturma başlatıldı.

"TWEET'İ BEN ATMADIM" DEDİ

Hazırlanan iddianamede Kaboğlu'nun söz konusu twiti kendisinin atmadığını, en son 15 Temmuz gecesi 23.00 sıralarında darbe girişimini eleştiren twitler attığını, gece saatlerinde hesabının çalınmış olabileceğini söylediği belirtildi.

"ŞİFREMİ BİLEN YA DA KIRAN BİRİ YAZMIŞ OLABİLİR"

Şüpheli Kaboğlu'nun savcılık ifadesinde de yine söz konusu twiti kendisinin atmadığını, 17 Temmuz tarihinde Twitter adresine gelen mesajlar dolayısıyla konuyu merak ettiğini, hesabında böyle bir paylaşım görmediğini, 19 Temmuz'da hesabının kendi isteği dışında bloke edildiğini, hesabının şifresini bilen ya da şifresini kıran birisi tarafından bu mesajın yazılıp silindiğini düşündüğünü, aynı tarihten sonra da Twitter hesabının bloke görünmesine rağmen kendisinin müdahalesi dışında aynı konuda yazılar yazıldığını tespit ettiğini, suçlamayı kabul etmediğini beyan ettiği kaydedildi.

HESABI KENDİSİNİN KULLANDIĞI TESPİT EDİLDİ

İddianamede, şüphelinin savunmalarında bahse konu paylaşımı kendisinin yapmadığını belirtse de suç tarihinde ve sonrasında suça konu paylaşımın yapıldığı Twitter hesabının şüphelinin kullanımında olduğunun anlaşıldığı belirtildi.

"BAŞKASININ YAZMASI HAYATIN DOĞAL AKIŞINA AYKIRI"

Şüphelinin kullanımında olan hesabına escort bursa başka bir kişi tarafından girilip tek mesajın yazılması ve sonrasında da kısa bir süre içerisinde mesajın silinip, hesabın tekrar şüphelinin kullanımına bırakılmasının hayatın olağan akışına aykırı olduğu vurgulanan iddianamede, iddia edildiği şekilde Twitter hesabının isteği dışında bloke edilmesinin suça konu twitin şüpheli tarafından atıldığı gerçeğini ortadan kaldırmayacağı kaydedildi.

6 AYDAN 1 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İddianamede, bu nedenle şüphelinin savunmalarının suçtan kurtulmaya yönelik beyanlardan ibaret olduğu ve bu nedenle savunmalarına itibar edilemeyeceği kanaatine varıldığı belirtilerek, "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. İddianamenin gönderildiği Asliye Ceza Mahkemesince kabul edilmesi halinde, şüpheli Kaboğlu'nun yargılanmasına başlanacak.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image