Arama

Vali Zorluoğlu’nun 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

8 yıl önce

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, 14 Mart Tıp bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Zorluoğlu’nun 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
ad image
ad image

Tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan Vali Zorluoğlu mesajında şunlara yer verdi:"Tüm vatandaşlarımızın en tabi hakkı olan sağlık hizmetlerinden insan onuruna yakışır bir şekilde faydalanabilmesi sağlık sektörünün en öncelikli işlevidir.

 

Son yıllarda sağlık sistemimiz, çağın ihtiyaçlarına göre yeniden yapılandırılarak bir dizi düzenlemelere gidilmiş, sağlık hizmetlerinin daha iyi koşullarda ve yaygın bir şekilde yürütülmesi yolunda önemli gelişmeler kaydedilmiş ve  ciddi mesafeler alınmıştır. İlimiz sahip olduğu sağlık altyapısı ile kendi bölgesinde sağlık merkezi konumunda olup, sağlık hizmetlerini Elazığ  başta olmak üzere  Bölge halkına ulaştırmada büyük bir özveri ile çalışılmaktadır. Tüm hekimlerimiz ve  sağlık personelimizin insanlığa daha kaliteli  bir yaşam sunabilmek amacıyla gerekli özveri ve duyarlılığı göstererek hizmetlerine devam edeceklerine inancım ve güvenim tamdır.

 

Sağlık hizmetlerinin arzu edilen en üst seviyeye çıkartılmasında ve sağlıklı bir toplumun inşasında fedakarca  çalışan tüm sağlık personelimizin  “14 Mart Tıp Bayramı”nı  kutlar, çalışmalarında başarılar  dilerim." 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image