Arama

WannaCry, hız yapan sürücülerin Avustralya'da para cezalarını atlatmasına yardımcı oluyor

6 yıl önce

Ünlü WannaCry virüsünün arkasındaki bilgisayar korsanları, yanlışlıkla Avustralya sürücülerinin hızlandırılmasına pahalıya mal olan para cezalarından kaçınmaya yardımcı oldular.

WannaCry, hız yapan sürücülerin Avustralya'da para cezalarını atlatmasına yardımcı oluyor
ad image
ad image

 

Anne ve babalar Chris Gard ve Connie Yates, Yüksek Mahkemenin bir meydan okumanın başarısız olmasından sonra Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde nihai bir yasal zorluk başlattı .

Avrupa hakimleri, doktorların kararı verene kadar 10 aylık canlı tutmaları gerektiğini söyledi.

Great Ormond Street'teki uzmanlar hayatta kalma şansının olmadığına inanıyorlar.

Chris Gard ve Connie Yates

Charlie geçen sene Ekim ayından beri hastanede yoğun bakımda bulunuyor.

Doktorları, duyamıyor, taşıyor, ağlamıyor ya da yutamıyor ve onun için yapacak bir makinede olduğu için akciğerleri yalnızca yukarı ve aşağı iniyor.

Fransa, Strazburg'daki yargıçlar daha önce kendisini canlı tutmak için geçici bir tedbir kararı vermiş ve 19 Haziran gecesi gece yarısına kadar orada kalmalıdırlar.

Yeni uzatma, kesin bir karar verilene kadar sürer.

Bir sözcü, mahkemenin "başvuruyu son derece ivedilikle ele alacağını" ancak nihai kararın ne zaman verileceğini belirtmediğini söyledi.

Charlie Gard

Charlie'nin anne babası Bedfont, batı Londra, ABD'de deneysel bir tedaviyi ödemek için crowdfunding sitesinde 1.3 milyon £ yükseltti.

Nisan ayında bir Yüksek Mahkeme yargıcı Amerika gezisine karşı karar verdi ve Charlie'nin haysiyetiyle ölmesine izin verilmesi gerektiğini söyledi.

Üç Temyiz Mahkemesi hâkimi, Mayıs ayında kararını onamedi ve üç Yüksek Mahkeme yargıçları, ailelerin daha fazla meydan okumasını reddetti.

Charlie'nin dünyadaki 16 çocuktan birinin, ilerleyici kas güçsüzlüğüne ve beyin hasarına neden olan bir durum olan mitokondrial tükenme sendromuna sahip olduğu düşünülüyor.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image