Arama

Windows 10 özellikleri sayesinde harika işler yapabilirsiniz

7 yıl önce

Windows 10, güçlü ve modern cihazlarda hayat bulan harika yeni özelliklerle doludur. Şimdiye kadarki en iyi Windows, size işleri...

Windows 10 özellikleri sayesinde harika işler yapabilirsiniz
ad image
ad image

Windows 10, güçlü ve modern cihazlarda hayat bulan harika yeni özelliklerle doludur. Şimdiye kadarki en iyi Windows, size işleri hızlı bir şekilde halletmenin yenilikçi yollarını sunar.

Çadır ve stand modlarında Lenovo Yoga 900

Daha güvenli

Verimli

Kişisel

Güçlü cihazlar

Windows kapsamlı güvenlik
 
 

Daha güvenilir ve daha güvenli

Windows daha fazla dahili güvenlik özelliği ve daha güvenli kimlik doğrulama özelliği sunar. Sürekli etkin güncelleştirmeler, cihazınızı desteklenen ömrü boyunca güvende tutmanıza yardımcı olur.

Dell XPS 13'te Windows Hello
 
 
 

Windows Hello

Windows Hello, parolalar hakkındaki düşüncelerinizi değiştirir. Windows bursa escort cihazlarınızın kilidini en hızlı ve güvenli şekilde kaldırmanızı sağlayan parolasız oturum açma yöntemidir.1Windows Hello yüzünüzü, parmak izinizi veya cihazınızı kullanarak sizi başkalarından ayırır. Sizi dostça selamlar, uygulamalarda ve Microsoft Edge web sitelerinde bile çalışır.2

Dizüstü bilgisayarda Windows Defender
 
 
 

En kapsamlı güvenlik

Şimdiye kadarki en güvenli Windows olan Windows 10 ile cihazınızın desteklenen ömrü boyunca virüs koruması, güvenlik duvarı, Defender ve kimlik avından korunma teknolojileri dahil olmak üzere eksiksiz korumaya sahip olursunuz. Şu anki ve gelecekteki tehditlere karşı korunmanıza yardımcı olacak daha fazla güvenlik özelliğine ve sürekli güncelleştirmelere hiçbir ek ücret ödemeden, yerleşik olarak sahip olursunuz.3

Microsoft Edge

 
 

Daha üretken

Organize olmanıza, fikir bulmanıza, çevrimiçi işlemler yapmanıza ve işleri hızlıca halletmenize yardımcı olan daha yenilikçi araçlarla üretkenliğinizi ikiye katlayın.

Edge tarayıcı ile Microsoft Windows 10 laptop
 
 

 

İnternette gezinmenin ötesine geçin

Microsoft Edge, Windows 10 için oluşturulmuş modern tarayıcıdır. Daha kişiseldir, daha hızlı yanıt verir ve tamamen işleri çevrimiçi olarak halletmek üzerinedir. Web sayfalarına doğrudan yazın, işaretlediklerinizi başkalarıyla paylaşın, uzantılar kullanın ve daha pek çok şey yapın.

Windows Ink ile Microsoft tablet

 
 
 

Fikirleri harekete geçirmenin en hızlı yolu

Windows Ink’in yeteneğiyle düşünceleri hızlıca eyleme dönüştürün.4 Oturum açmanıza gerek kalmadan doğal bir biçimde, fikirlerinizi düşündüğünüz hızda not alın.

 
Windows tutturma yardımı
 
 

İşleri daha hızlı halledin

Windows çoklu görev araçlarıyla doludur: organize olmanızı, odaklanmanızı ve her şeye hazır olmanızı sağlayan özel bir başlat menüsü, canlı kutucuklar, tutturma yardımı, görev görünümü ve sanal masaüstleri. Harika işleri daha hızlı başarın.

Microsoft İşlem Merkezi
 
 

İşlem yapmak için tek yer

İşlem Merkezi, birçok uygulamadan alınan bildirimler gibi ihtiyacınız olan şeylere, kolay erişilen tek noktadan hızlı erişim sunar.

Tablet modunda Microsoft Windows dizüstü bilgisayar
 
 

Dizüstü bilgisayarınızı bir tablet gibi kullanın

Tablet Modu, ikisi bir arada veya dokunmatik ekranlı dizüstü bilgisayarınızda sorunsuz ve dokunmatik öncelikli bir deneyim sunar. Uygulamalar sorunsuz bir şekilde ölçeklenir ve ekrandaki özellikler kolay gezinme için uyumludur.5

Fotoğraf çeken Microsoft tablet
 
 

Daha kişisel

Windows yaşam tarzınıza uyum sağlar. Daha kişisel bir dijital asistanın, oyun oynamak için şimdiye kadarki en iyi Windows’un ve cihazınızla telefonunuzun senkronize kalmasını sağlayan özelliklerin tadını çıkarın.

Xbox oyunu Forza Horizon 3 oynanan Microsoft Windows 10 kişisel bilgisayarı ve tablet
 
 
 

Oyun oynamak için şimdiye kadarki en iyi Windows

DirectX 12’nin baş döndüren performansıyla Windows 10’da yeni ve harika Xbox oyunlarını oynayın.6 Xbox uygulamasıyla oyun topluluğunuza bağlı kalın ve ev içi akışla dilediğiniz yerden oyun oynayın.7

Microsoft Windows 10 emoji klavye
 
 

Yeni emoji klavye

Yeni emoji klavyede yeni bir yazı tipi ile daha fazla renk ve dış görünüm ton seçenekleriyle 25 dilde sunulan canlı ve neşeli emoji kategorileri yer alır.

Microsoft Windows 10 koyu mod
 
 

Windows koyu mod

Uygulamalarınızı anında açık moddan koyu moda geçirin. Bu mod, gece çalışırken veya uçaktayken oluşan düşük ışık koşulları için idealdir.

Kilit ekranında Microsoft Windows 10 müzik kontrolleri
 
 

Kilit ekranında müzik kontrolleri

Cihazınızı kilitlediğinizde müzik çalıyorsanız, artık oynatma işlemini doğrudan kilit ekranınızdan kontrol edebilirsiniz. Hiçbir şey kaçırmadan dinlemeye devam edin.

Windows 10 Başlat menüsünde Lenovo Yoga 900
 
 

Güçlü, modern cihazlar

Windows, dizüstü bilgisayarlarla telefonların yerini alabilen ve kişisel bilgisayar gibi kullanabileceğiniz ikisi bir arada tabletleri de içeren, yeni ve daha iyi çalışan cihazlarda yapılan yenilikler konusunda liderdir.

: Başlat menüsünde Continuum'un etkin olduğu Windows 10 kişisel bilgisayarı ve telefonu
 
 

Telefon gibi görünür, bilgisayar gibi çalışır8

Continuum’un gücüyle Windows 10 telefonunuz daha çok şey başarabilir. Daha fazla iş halletmek için bir kişisel bilgisayar olarak kullanın veya eğlence zamanı geldiğinde büyük ekranlı bir projektöre dönüştürün; tüm bu işlemleri telefonunuza bağlı kalmadan yapın.

Lenovo Yoga 900

 
 

Windows 10 bilgisayarlar daha fazlasını yapar. Tıpkı sizin gibi.

Beklentilerinizi değiştirmek için tasarlanmıştır. Windows yeni ve daha iyi çalışan cihazlarla yenilikte liderdir.

Windows kapsamlı güvenlik

 
 

Windows Mağazası’ndan sevdiğiniz her şeyi alabilirsiniz

Tüm Windows 10 cihazlarda ortak bir alışveriş deneyiminin keyfini çıkarın. Bilgisayar, tablet veya telefonunuzdan Windows Mağazası’na göz atın; uygulama, oyun, müzik, film ve TV programları gibi harika dijital içerikleri kolayca indirin.

1 Windows Hello; Windows Hello çalıştırabilecek bir cihaz, parmak izi okuyucu, ışıklı IR sensörü veya diğer biyometrik sensörler ve uygun cihazlar gibi özel donanımlar gerektirir.

2 Uyumlu web siteleri ve uygulamalar ile sınırlıdır.

3 İnternet erişim ücretleri uygulanabilir.

4 Dokunma özellikli tablet veya PC gerekir. Kalem aksesuarı ayrı satılabilir.

5 Dokunmatik ekran özelliği gerektirir. Uygulama deneyimleri değişiklik gösterebilir.

6 Oyunlar, aksesuarlar ve medya içerikleri ayrı satılır. 2016 yılında sınırlı sayıda oyun, cihazlar arası oyun deneyimini desteklemektedir. Bu özellik giderek daha fazla oyun tarafından desteklenecektir. DirectX 12 sadece desteklenen oyunlarla ve grafik yongalarıyla kullanılabilir. Grafik yongasının uyumlu olup olmadığını belirlemek için bilgisayarı kontrol edin.

7 Akış işlevi, desteklenen oyunlarda kullanılabilir; aynı anda sadece bir cihaza akış yapılabilir; Xbox One’dan çok oyunculu akışla aktarım için ev ağı bağlantısı ve Xbox Live Gold üyeliği (ayrı satılır) gereklidir. Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk özelliği belirli Xbox 360 oyunlarında kullanılabilir; bkz. http://www.xbox.com/backcompat. Oyunu konsola ilk kez indirmek için Xbox Live ve geniş bant İnternet gerekir.

8 Continuum çalıştırabilen telefonlarla sınırlıdır. Harici monitörün, HDMI girişini desteklemesi gerekir. Aksesuarlar ayrı satılır.

 
Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image