Arama

Yunanistan: Bir Dünyada Yaşamak İçin Dünyanın En Kötü Yeri - Anket

6 yıl önce

Yunanistan bir şekilde dünyada yaşanacak en kötü ülkeler arasına expat tanımlanan dünyanın en kapsamlı raporların birine göre “Kurumsal bir atamasında çalışanların klasik anlamda”, 2017 Expat Insider

Yunanistan: Bir Dünyada Yaşamak İçin Dünyanın En Kötü Yeri - Anket
ad image
ad image

 

 

Ağ grubu, gurbetçilerin, gurbetçilerin başlıca varış yeri sayılabilecek 65 ülkede yaşamak ve çalışmak nasıl bir şey olduğunu değerlendirmek ve sunmak isteyen bir anket düzenlemiştir. Skorlar, genel bir sıralama elde etmek için yaşam kalitesi, kişisel finansman, yaşam maliyeti, eğitim ve sağlık gibi 43 faktör üzerinden hesaplandı.

Ankette 166 milletvekili temsil eden yaklaşık 13.000 katılımcı vardı ve Yunanistan en alt sırada yer aldı.

Bu anketteki insanlar öncelikle yurtdışında iş yapmak üzere yola çıktı. Ancak Yunanistan'daki katılımcıların yarısı, kazandıkları paranın günlük masraflarını karşılamak için yeterli olmadığını söylüyor. Ankete katılan bir İngiliz yanıtlayıcı, "ekonomik kriz yüzünden güvensizlik duyguları" yaşanması üzerine yazdı. Araştırmacılar, iş-yaşam dengesi de kesinlikle çok kasvetli olduğunu söylüyor.

Yaklaşık on yıldır bir borç krizine karışan ve hükümetin bile faturalarını ödemekte zorlandığı ve alacaklıların güvenini kazantığı bir ülke için bu belki de şaşırtıcı değil. Hükümetten konuşurken, gurbetçilerin üçte biri Yunanistan'daki siyasi istikrarı çok kötü olarak değerlendirdi.

Hatta Yunanistan'da bir aile yetiştirmek bile korkunç derecelendirildi. Rapor, ülkedeki eğitim durumu puanı düşerken çocuk bakımının daha pahalı olduğunu keşfetti. Bu gelişmeler göz önüne alındığında, Family Well-Being alt endeksindeki genel puanı, son sıraya yerleşti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image