Arama

Yunanistan'a İlk Seyahatinizde Ziyaret Edilecek En İyi Yerler

6 yıl önce

Yunanistan'a ilk gelen bir ziyaretçiyseniz, neyi kaçırmamanız gerektiğini bilmek istersiniz. Tüm dikkatleri turistik yer olarak alabileceğiniz pek çok farklı yer var , ancak bir göz atalım ve Yunanistan'daki hangi yerlerin bu çeşitli ülkenin sunduğu şeylerin en iyi çeşitliliğini elde etmek için ilk ziyaretinizde kontrol etmesi gerektiğini görelim !

Yunanistan'a İlk Seyahatinizde Ziyaret Edilecek En İyi Yerler
ad image
ad image

 

Hydra

Sadece benzersiz değil, aynı zamanda Hydra'da Atina'ya yakın olan bir ada . Hydra, ana limanı ve kaçınılmaz geri dönüşümü astarlayan restoranlar için bilinen, büyüleyici bir Yunan adası yüzdesinin ötesine ve ötesine taşıyor çünkü adada araba kullanılmıyor. Şeridi saran sarımlı dar yolların çekiciliği Hydra'yı tecrübe etmenin bir yoludur.

Farklı bir şeyler mi arıyorsunuz, tatilinizi deneyebilirsiniz? Adanın alternatif bir görünümünü arayanlar için at sırtındaki adayı görebilirsiniz! Harriet'in Hydra Horses'ı inceleyin, ancak 1-5 kişiye turlar önerilir; ancak, önceden düzenlenmiş 6-100 kişi bir grup turuna davet edilirse.

Atina 
Ne zaman Yunanistan'da Akropolis'i görmeli ve Akropolis müzesini ziyaret etmeliyiz - inanılmaz ve unutulmaz bir deneyimdir. Ayrıca, Atina'dayken kontrol etmek isteyebileceğiniz başka şeyler de var.

Günü, Monastiraki antik sokaklarını dolaştırmak veya başlıca turistik mekanlardan yönlendirebilir ve sizi bir Akdeniz adasına taşıyan Akropolis'in altına yerleşmiş Anafiotika kasabasını kontrol edebilirsiniz!

Ya da Sunio'nun kalıntıları yakınını ziyaret etmek için bir otobüse binebilirsin. Atina'nın çevresindeki geleneksel plajlara gitmek yerine Vouliagmeni'de bulunan Vouliagmeni Gölü eşsiz mağara gölünü kontrol etmek için her zaman bir taksi ya da otobüsle binebilirsiniz.

Rhodes 
Rodos, ortaçağ kentinin etrafında dolanan Rhodes kasabasının öne çıkışı ile nefes kesen bir adadır . Köylerinde şirin küçük meydanlar ve tavernalar var.

Neden Rhodes? Evet, bu ada büyük bir turistik yer - ama tüm doğru sebeplerden dolayı! Bu güzel korunmuş Akropolis'e ulaşmak için Lindos'un 116 metre yüksekliğine ulaşan dik yaya yolunun tırmanışını tamamladıktan sonra ödülünüz olan Lindos Akropol'ü gibi antik kalıntıları seyretmek için vakit geçirebilirsiniz!

Veya Petaloudes'ı kontrol etmek için farklı bir şey istiyorsanız - Kelebekler Vadisi!

Girit
Anakaradan çok uzakta, bu nedenle , Yunanistan, Girit'teki en büyük adaya yolculuk yapacak bir teknede biraz zaman geçirmeyi planlıyorsunuz .

Girit, güzergahınıza sığabilmeniz için harika bir yer. Yunanistan'ı ziyaret eden her yıl, Girit'e gelip, Knossos antik kentinin kalıntılarını ziyaret ederek, Minos Medeniyetinin başkentinden kalanları deneyimlemekteyiz .

Ayrıca, Yunanistan'ın en büyük adası olan Girit, bazı olağanüstü plajlar yapan 1,046 km veya 650 mil'lik bir kıyı şeridine sahiptir. Kristal berraklığında suları ve çeşitli renklerdeki kumları olan Girit'in plajları unutulmaz - aslında, 486 Mavi Bayrak'ın bu yıl Yunanistan'da plajlar verdiği, ekolojik etiketli plajların 112 tanesi Girit'te bulunuyor!

Corfu Corfu 
adası, nefes kesici manzaralar, büyüleyici şehirler, müzeler ve akıllıca değilseniz kaçırabileceğiniz diğer etkinliklerle doludur! Keşfedilmeniz için gizli hazinelerle dolup duran bu adayı ziyaret ederken, Corfu tipik turu yaparken yakalanmayın.

Kérkyra eski şehrinin yanı sıra, "sofrito" adı verilen Corfu'ya özgü en sevilen yöresel yemekleri denediğinizden emin olun . Corfu'nun , bu adayı ve yemekleri ziyaret ettiğinizde hemen göreceğiniz İtalya'ya olan yakınlığı nedeniyle birçok İtalyan etkisi vardır Adanın klasik birleşimi olan sığır eti için sarmısak ve taze maydanoz ile yerel bir beyaz şarap sosunda pişirin!

Corfu'da iken ada zirvesi Mt Pandokrátor'un kuzey yamacında saklı olan Venedik dönemi köyü Paleá Períthia'yı ziyaret etmek için eşsiz bir fırsat kaçırmayın, zamana geri götürülmesi! Köye, 1960'lardan sonra terkedilmiş ve o zamandan beri birçok restorasyon projesi geçirilmiştir - buna, 14. yüzyıldan kalma Agios Iákovos O Pérsis kilisesinin köye yaklaşırken gördüğünüz restorasyon da dahildir.

Santorini
İkonik yanardağ uçurumları ve beyaz yıkar binaları ile Santorini, Yunanistan'ı tanımak için harika bir yer. Ada, şarap bağlarından yanardağ kalderasındaki turlara kadar her şeyi taşır - plajları değil!

Adayı farklı bir bakış açısıyla görmek ister misiniz? Motosiklet sürüş becerilerinizden emin olduğunuzda, yani yollar dik ve dar olduğu için, orada bisiklet kiralamaya ne dersiniz? Adada farklı kasabalardan birinde bir scooter sağlayabileceğiniz birçok kiralık şirketin yanı sıra Fira'ya 1 kilometre uzaklıktaki Karterados'da bulunan birçok şirket var.

Muhtemelen Kamari ve Pers plajları gibi sıklıkla ziyaret edilen turistik mekanları kontrol etmek ve bir muamele için Fira, Imerovigli veya Oia gibi yerlerde konaklayarak gerçek kültüre ve adanın eşsizliğini yaşamak için check-out yapmak isteyeceksiniz. Bu kasabalar, çok güzel olan küçük kafe, dükkan ve ilgi çekici yerlerin bulunduğu kayalıklara kurulmuştur. Bu adayı bisikletle keşfetmek muhteşem ve olasılıklar sınırsız!

Milos
Bu adayı hiç duymamış olabilirsiniz, ancak ziyaret etmeniz ve Milos'un neden Yunanistan'da bir yer olduğunu anlamak istediğiniz fotoğrafları gördüğünüzde göreceksiniz!

Yunanistan'ı ilk kez tecrübe etmek, anakara ve adaların sunduğu her şeyin örnek bir paletine biraz benzetilmelidir. Milos Adası benzersiz ve unutulmaz ve evinize vardığınızda arkadaşlarınız ve ailenizle birlikte vahşice fantastik fotoğraflar edineceksiniz - özellikle de deniz manzaralı plajlardan!

Bu adanın geçmişi var - burada Yunanlıların Milos Afroditleri ya da Venus de Milo (şu anda Louvre'da yaşıyor) olduğu bilinen ünlü Yunan heykelinin yaklaşık 200 yıl önce bir çiftçi tarafından keşfedildiği yer burası .

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image