Arama

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin Seneyi Devriyesi

6 yıl önce

Elazığ’da 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde tutulan demokrasi nöbeti sona erdi

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin Seneyi Devriyesi
ad image
ad image

 

15 Temmuz Demokorasi Meydanında, Vali Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ve diğer protokol üyeleri ile STK temsilcileri vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tuttu.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişiminin seneyi devriyesinde 81 ilde olduğu gibi Elazığ’da da demokrasi nöbeti tutulmaya devam edildi. Ellerinde Türk bayraklarıyla çok sayıda vatandaş 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı doldurdu. Şehitler için Kur'an-ı Kerim tilaveti ve kahramanlık türkülerinin okunduğu nöbette vatandaşlar 15 Temmuz şehitlerinin fotoğraflarının yansıtıldığı sinevizyon gösterisinde duygusal anlar yaşandı.


BAŞKAN YANILMAZ’DAN ANLAMLI HEDİYE
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. Yıl dönümünde etkinliklerin kalıcı bir sembolü olması için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın kendisine hediye ettiği ve ismininde yazılı olduğu kalemi etkinlikte bulunan en büyüğümüze hediye etti. Başkan Yanılmaz konuşmasında şunları kaydetti. “Bazen söz biter, kelam biter, ses biter. Gönülden gönüle bir yol gider. Ben inanıyorum şu anda hepimiz sözün bittiği ancak  vatan, millet sevgisinin, bayrak sevgisinin, devlet sevgisinin, inancımızın ve davamızın geleceğinin gönülden gönüle giden bir yolundayız. Bu yol uzun ince bir yol. Bazen güleriz, bazen ağlarız bazen düşünürüz, bazen düşündüklerimizi yaparız. Ancak her yaptığımız her gülüşümüz her anlayışımız bu vatan içindir. Ben en kalbi duygularımla şuna inanıyorum ki bu meydanda bulunan herkes kadınıyla erkeğiyle büyüğü, küçüğü ile “Keşke ben de Şehit olsaydım. Allah'ın huzuruna o şekilde gitseydim” inancıyla burada. Biz burada bir konser yapmıyoruz. Biz burada bu vatanın kurtuluşunu yeniden yad ediyoruz. Hepiniz çok değerlisiniz. Hepiniz çok kıymetlisiniz. Büyüklerimizin ellerinden ne kadar öpsek azdır. Küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum. Bu dava bu sevgi hiç bir zaman bitmeyecek yapmış olduğumuz etkinliklerin kalıcı bir sembolü olsun diye bir ödül vermek istedim. Meydanda bulunan herkese keşke bu hediyeden verebilsem. Ancak ödül ben de bir tane vardı. Dolayısıyla bir kişiye vermemiz gerekiyordu. Onun da bir anlamı olsun dedim ve en büyüğümüze takdim etmek istedim bu ödülü. Sayın Cumhurbaşkanımı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir hediyesi ve Cumhurbaşkanımızın isminin de olduğu bana hediye edilen bu hediyeyi, günün anlam ve önemine binaen ben büyüğümüze hediye ediyorum. İnanıyorum ömür boyu saklayacaktır. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”dedi.
Program, konuşmaların ardından tüm şehitlerimiz için okunan dualardan sonra son buldu.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image