Arama

Ak Parti Elazığ Adayı Metin Bulut, Siyasi İstikrar Olmadan Ekonomik İstikrar Olmaz

8 yıl önce

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Metin Bulut, siyasi istikrar olmadan ekonomik istikrar olamayacağını belirterek, Elazığ’ın ve Türkiye’nin büyümesi, kalkınması ve gelişmesi için istikrarın devam etmesi gerektiğini belirtti.

Ak Parti Elazığ Adayı Metin Bulut, Siyasi İstikrar Olmadan Ekonomik İstikrar Olmaz
ad image
ad image

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Metin Bulut, Ak Parti döneminde başlayan siyasi istikrarın ekonomiyi de olumlu etkilediğine dikkat çekerek, siyasi istikrar ortamının devam etmesi halinde ekonominin daha da iyi yerlere geleceğini ifade etti.

 

13 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde halkın ekonomik refahının da yükseldiğinin altını çizen Bulut sözlerini şöyle sürdürdü: “Hepimizin de bildiği gibi ekonomi bir şehrin bir ülkenin kalkınmasında en önemli etkenlerden biridir. Ekonomik düzeyi iyi olan ülkeler şehirler daha hızlı kalkınır, büyür ve gelişir. Bu da siyasi istikrarla mümkündür. Siyasi istikrarı olmayan ülkeler günümüzde de net bir şekilde görüldüğü gibi gelişmeden uzak, kaos içerisindedir. Etrafımızdaki ülkelere baktığımız zaman siyasi istikrarı sağlayamayan ülkelerde yaşayan insanlar büyük sıkıntı yaşıyor. Hamd olsun ülkemizde 13 yıldan bu yana Ak Parti sayesinde ekonomik refah en üst seviyede. Bu da vatandaşların Ak Parti’ye gösterdiği yakın ilgi ve alakadan kaynaklanıyor. Ak Parti’nin girdiği her seçimden zaferle çıkması ve istikrardan yana olması ekonomik gelişmeleri de olumlu etkiliyor. 7 Haziran seçimlerinde de insanımız yeniden Ak Parti’yi tek başına iktidara taşıyacak ve istikrarın sürmesi isteğini yenileyecektir. Ak Parti 7 Haziran’da alacağı istikrar belgesiyle ekonomisini daha da güçlendirecek ve güçlü ekonomisiyle hizmetlerini arttırarak devam ettirecektir” 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image