Arama

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Metin Bulut’a Palu’da Yoğun İlgi

8 yıl önce

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Metin Bulut, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Palu ilçesinde yoğun ilgiyle karşılandı. Çok sayıda aracın konvoyla eşlik ettiği Bulut, Palu ilçesinde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Metin Bulut’a Palu’da Yoğun İlgi
ad image
ad image

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Metin Bulut seçim çalışmalarını Palu ilçesinde sürdürdü. Uzun araç kuyruğuyla Palu ilçesine giren Bulut, Palu Belediye Başkanı Sait Dağoğlu’nu makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bulut’un ilçe gezisine teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Daha sonra Palu ilçesindeki esnafları ziyaret eden Bulut’a esnaflar da yoğun ilgi gösterdi. Ak Parti’ye desteklerinin 7 Haziran seçimlerinde de devam edeceğini ifade eden vatandaşlar, Metin Bulut’un milletvekili olarak Palu’ya ve Elazığ’a önemli hizmetler getireceklerine inandıklarını vurguladı.

 

Burada bir açıklama yapan Bulut, Palu halkına ve esnafına gösterdikleri büyük ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, vatandaşları 7 Mayıs’ta İstasyon Meydanında yapılacak Ak Parti mitingine davet etti.

 

Bulut, açıklamasını şöyle sürdürdü: “7 Haziran seçimleri öncesi tüm aday arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Palu ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşımızla buluştuk. Onların sorunlarını dinledik. Palu, tarihi, kültürel değerleri ve yetiştirdiği manevi şahsiyetlerle bizim her zaman değer verdiğimiz bir ilçemiz olmuştur. Bizler Palu’nun daha da kalkınması ve gelişmesi için bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımızı 7 Haziran sonrasında da milletvekili olarak sürdürmek istiyoruz. Bu görev bize tevdi edildiği takdirde yapacağımız hizmetlerle Palu ilçemizi bölgemizin tarihi ve turistik kenti olma yolunda daha da ileriye taşıyacağız”

 

Ak Parti Adayı Bulut önceki gün Sürsürü Mahalle mitingine de katılarak vatandaşlardan dua ve destek istedi. Bulut seçim çalışmaları kapsamında ayrıca, Yıldırım Holding’in tesislerini de ziyaret ederek işçilerle buluştu ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image