Arama

Başkan Yanılmaz Harput'taki El Emeği Göz Nuru Çarşısını Gezdi

8 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz eşi Nebahat Yanılmaz ile birlikte Harput'ta açılan Elazığ Belediyesi El Emeği Göz Nuru Çarşısını ziyaret etti.

Başkan Yanılmaz Harput'taki El Emeği Göz Nuru Çarşısını Gezdi
ad image
ad image

Elazığ Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde özellikle kadınlarımıza destek sağlamak amacıyla geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Harput'ta El Emeği Göz Nuru Çarşısı açıldı.

           

Başkan Yanılmaz ve eşi Nebahat Yanılmaz tüm stantları tek tek dolaşarak, kadınlarımız tarafından hazırlanan ürünleri yakından inceledi. Dantel, örgü, aksesuar, takı, taş işlemeciliği, sabun üretimi gibi pek çok el emeği ürünün sergilendiği çarşıda, ürünlere ilişkin bilgi alan Başkan Yanılmaz, gereken her noktada da destek sözü verdi.

           

Özellikle çocuklardan yoğun ilgi gören Başkan Yanılmaz, geleceğin teminatı çocuklara satraanç dağıtarak, bol bol hatıra fotoğrafı çekindi.

           

Başkan Yanılmaz daha sonra Harput'ta düzenlenen Ramazan programları kapsamında sevilen ilahileriyle hemşehrilerimizle buluşan Grup Gençlik'i dinledi.

           

Elazığ Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinliklerini değerlendiren Başkan Yanılmaz, Kültür Park'ta ve Harput'ta teravih namazının ardından tasavvuf müziği dinletisi, çocuklara yönelik özel gösteri ve etkinlikler gibi pek çok etkinliğin gerçekleştirildiğini kaydetti. Başkan  Yanılmaz bu Ramazan ayında yardıma muhtaç vatandaşlara destek amacıyla sosyal kart uygulaması başlattıklarını ifade ederek, "Bu Ramazan ayında, yardım paketi yerine, sosyal kart dağıtarak hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını marketlerden alışveriş yaparak karşılamalarını sağladık. Yine Ramazan ayı süresince halkımızın Ramazan etkinliklerine daha rahat katılmaları için iftar sonrası Harput'a ücretsiz ulaşım imkanı sunuyoruz" diye konuştu.

Elazığ Haber, Merkezi

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image