Arama

Başkan Yanılmaz'dan Emrah'a Destek Çağrısı

9 yıl önce

Elazığ Belediyesi, O Ses Türkiye yarışmacısı Emrah Güllü'ye final yolunda desteğini sürdürüyor.

Başkan Yanılmaz'dan Emrah'a Destek Çağrısı
ad image
ad image

'O Ses Türkiye' yarışmasında başarılı bir performans göstererek finalekadar yükselmeyi başaran Emrah Güllü, sergilediği üstün performans ve hemşehrilerinin desteğiyle birinciliğe yürüyor.

 

Emrah Güllü'ye tam destek veren Elazığ Belediyesi, 17 Şubat Salı günü, saat 20.00'de Öğretmenevi Konferans Salonu'nda düzenlediği, 'Yürekler Toplu Atıyor; Elazığ, O Ses'i birlikte izliyor' organizasyonunu bu akşam da sürdürecek. Elazığlılar bu akşam da Öğretmenevi Konferans Salonu'nda bir araya gelerek, SMS'leriyle Emrah'a destek olacak.

 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, finale kalan 4 yarışmacıdan bir olan Emrah Güllü'yehemşehrilerimizin desteğini sürdürmelerini isteyerek, "Yarışmada artık sona gelindi. Emrah Güllü, bu güne kadar sergilediği üstün performans ve duruşuyla ilimizi en güzel şekilde temsil etti. Bundan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Emrah kardeşimizin yarışmayı birincilikle tamamlaması için SMS'lerimizle desteğimizi bu akşam da sürdürelim ve Elazığ’ın adını bir kez daha dünyaya duyuralım" dedi. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image