Arama

Başsavcı Mustafa Tarsuslu’dan Rektör İpek’e Veda Ziyareti

8 yıl önce

Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı görevindeyken son Hakimler ve Savcılar kararnamesiyle Adana'nın Ceyhan ilçesi Başsavcılığına atanan Mustafa Tarsuslu veda ziyaretleri kapsamında Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Ubeyde İpek'i makamında ziyaret etti.

Başsavcı Mustafa Tarsuslu’dan  Rektör İpek’e Veda Ziyareti
ad image
ad image

Görüşmede Tunceli Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan “Madde Bağımlılığı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı” için bulunan Tunceli Vali Yardımcısı Olgun Öner de yer alırken, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Ubeyde İpek "Tunceli de yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Başsavcı Tarsuslu’ya teşekkür ederek, Ceyhan ilçesinde ki yeni görevinde kendisine başarılar" diledi.

 

Yaklaşık iki yıldır Tunceli’de görev yaptığını ifade eden Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Tarsuslu da Tunceli’deki görevinin dolması nedeniyle veda ziyaretlerine başladığını ve bu kapsamda Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek’i makamında ziyaret ettiğini ifade etti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image