Arama

Benfica, Man City'nin kaleci için 35 milyon poundluk anlaşmayı kabul ettiğini söylüyor

6 yıl önce

Manchester City, Benfica ile kaleci Ederson Moraes'ın imzalanması için 35 milyon sterlinlik bir anlaşma yapmaya karar verdi.

Benfica, Man City'nin kaleci için 35 milyon poundluk anlaşmayı kabul ettiğini söylüyor
ad image
ad image

 

23 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz Mart ayında Benfica takımına girdi ve kulüp için 37 maç açtı.

Kulüp, Portekiz borsasında "Benfica, Manchester City ile 40 milyon avroluk bir anlaşmaya varmıştır" dedi.

Ayrıca ücretin% 50'sinin "üçüncü şahıslara" ödeneceğini doğruladılar.

Şehir kaynakları, üçüncü parti unsuru Premier League'in tatmin edilmesine karar verilene kadar transferin sonuçlandırılamayacağını söylüyorlar.

Pazar gününün 2-1 Portekiz Kupası finalinde Vitoria Guimaraes ile oynadığı final maçından sonra Moraes, Benfica için nihai görünüşünün "muhtemelen" olduğunu söyledi.

Brezilya'nın 23 yaş altı şapkası henüz uluslararası alanda ilk çıkışını yapmıyor ancak Arjantin ve Avustralya'ya karşı gelecek dostluklar için takımda yer alıyor.

Şehir müdürü Pep Guardiola, Ederson ile bir süre ilgilenerek cuma günü Willy Caballero'yu serbest bırakarak takımında yer açtı .

Bu haftanın başlarında, kulübün İngiltere kaleci Joe Hart, mevsimlik bir krediden sonra Torino'dan ayrıldığını doğruladı .

Ederson'un gelişi, Joe Hart'tan City'in bir numaralı olarak devralması için Barcelona'dan geldikten sonra acı çeken Claudio Bravo'ya daha fazla baskı uyguluyor.

Guardiola, yaz aylarında ilk hareketini Monaco'nun Portekizli oyun kurucu Bernardo Silva'nın 43 milyon sterlinlik cazi ile imzaladı .

Ayrıca, Monaco ve Fransa'nın tam arkasındaki Benjamin Mendy, 22 ile ilgilenileceği de anlaşılıyor.

analiz

West Ham, Arjantinli ikili Carlos Tevez ve Javier Mascherano'yı 2006 yılında imzalamasından bu yana, oyuncuların üçüncü parti mülkiyetini kulübün dışındaki birisinden aldığında İngiltere'de sert bir konu haline geldi.

Dünya genelinde yaygın olabiliyorlar, ancak İngiliz futbolunda böyle durumlara izin verilmiyor. West Ham, düzenlemeleri ihlal ettiği gerekçesiyle £ 5.5m cezaya çarptırıldı, ancak puan indirimi yapıp Premier Lig statüsünü sezonun son gününde korudu .

Şimdi, Premier League çok daha fazla dikkat çekiyor - ve kulüpler yükümlülüklerini akut bir şekilde farkında.

Bununla birlikte, sözleşmelerin karmaşık doğası, bir oyuncunun statüsünün değiştirilmesi anlamına gelir; zaman alır ve çok fazla hukuksal tavsiye. Ederson ve Manchester City'in bulunduğu yer burasıdır.

Dolayısıyla, ücret kabul edildikten ve maaş teyit edilirken, Premier Lig dahil olmak üzere herkes tatmin oluncaya kadar bu transfer tamamlanmayacaktır.

'İçinde biraz Manuel Neuer var'

Ederson Moraes
Ederson Moraes, bu sezon yedi Şampiyonlar Ligi maçına çıktı
BBC Radio 5'de Güney Amerika futbol uzmanı Tim Vickery canlı:

Ederson, Claudio Bravo'ya göre çok daha farklı, daha büyük, daha fiziksel açıdan heybetli ve daha genç kaleci.

Ayaklarıyla yetenekleri var ve büyük bir tekmeleme kurnazlığı var, ki bu paradoksal olarak City'in rakibin basını biraz geride bırakarak Savunma oyuncusu olmasına yardımcı olabilir. Topa güvenmekte görünüyor, ancak bu tarzla nasıl baş edeceği kulüpte yaptığı iş için çok önemli olacak.

İçinde Manuel Neuer varmış gibi görünüyor. O büyük ve komuta ediyor; O çizgiden çok hızlı bir şekilde çıktığında o çelik sandığı var. Gerçekten çok umut verici bir kaleci görünüyor, fakat İngilizce'nin neye benzediğinden emin değilim, bu yüzden iletişim bir sorun olabilir.

Bu bir kaleci için dünya rekoru ücreti mıdır?

Gianluigi Buffon, 2001 yılında Parma'dan Juventus'a kaleci için yapılan dünya rekoru hareketinin 53 milyon avro veya o sırada 32.6 milyon avro olduğu bildirildi.

Fakat güncel döviz kurlarında, Ederson'un 40 milyon avroluk transfer 35 milyon pounda eşit. Sterlin olarak bir dünya rekoru olurdu, fakat avro değil.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image