Arama

Bilim Fuarı’nda bölgenin sorunları ele alındı

7 yıl önce

MARDİN - Mardin Kızıltepe Yol-İş Sendikası Ortaokulu ve MEB işbirliği ile hazırlanan TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışı yapıldı.

Bilim Fuarı’nda bölgenin sorunları ele alındı
ad image
ad image
Sadece aile büyüklerinin katılımıyla gerçekleşen düğün töreninde ünlü şarkıcının mor çiçeklerle süslü beyaz pastası önce bir Instagram hesabından paylaşıldı.
Pastanın fotoğrafını paylaşan Instagram kullanıcısı "Tarkan'ın pastasına bak. Bruckhausen pazarından almış taşlı detayları" notuyla paylaştı. Ondan sonra da sosyal medya platformlarında yoğun bir tartışma başladı.
Bazı hayranları pastanın ne özelliği olduğunu anlayamadıklarını söylerken bazıları da "Çok frapan buldum. Megastar olunca beklenti yükseliyor, ister istemez. Özellikle dış görünüş açısından kendisine baktıracak bir pasta değil" yorumunu yaptı.
Tarkan'ın düğün pastası bazıları tarafından da "Benim düğün pastamdan daha küçük" şeklinde esprili biçimde yorumlandı. Bazıları da ünlü şarkıcının pastasını "gayet lezzetli" diye nitelendirdi.
Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image