Arama

Dr. Cihan Telo’dan Seçim Ziyaretleri

9 yıl önce

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Dr. Cihan Telo, 7 Haziran 2015’te yapılacak olan genel seçimlerde vekil olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Dr. Cihan Telo’dan Seçim Ziyaretleri
ad image
ad image

Cihan Telo dün;

 

Palu ilçemizde Palu Belediye Başkanı Sn. M. Sait Dağoğlu'nu, Ak Parti Palu İlçe Başkanı Abdulkadir Şaştım'ı, Beyhan Belediye Başkanı'nı ve Teşkilat Başkanını, Karakoçan Ak Parti ilçe Teşkilat başkanı Naci Yıldız ve Yönetimi'ni, Sarıcan Belde Teşkilatı'nı ayrıca bazı bölge esnaflarını,  Kovancılar Belediye başkanı Sn Hacı Akpınar'ı ziyaret etti.

 

Cihan Telo, son olarak Yazıkonak Belediye Başkanı Nurettin Aydın'ı ve Yazıkonak Ak parti Belde Başkanı Sn Abdurrahman Aktaş ve Teşkilatı'nı ziyaret etti.

 

Cihan Telo bugün;

 

Kovancılar Ak Parti İlçe Teşkilatı’nı ve Yurtbaşı Ak Parti Belde Teşkilatı’nı ziyaret etti.

 

Yaptığı ziyaretlerde, yeteneğini, çalışkanlığını ve göreve hazır olduğunu halka yansıtan Cihan Telo, siyasetin erdemli bir görev olduğunu, bu erdemin bilincinde olarak ahlâklı bir yarış yapmaya özen gösterdiğini dile getirdi. Telo,  gösterilen ilgiyi ise, yaklaşık 25 yıldır cerrah olarak hizmet vermeye, kazandığını Elazığ'a yatırarak bölgemizin kalkınmasına katkı sağlamaya bağlıyor. Yıllardır bu şehre maddi manevi birşeyler katmaya çalıştım, toplumumuzun yüzündeki tebessümü ve sevgiyi degeçmişimin  meyvesi olarak görüyorum diyor.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image